Поради від "Сніданку з "1+1": Як приборкати апетит та схуднути

Поради від "Сніданку з "1+1": Як приборкати апетит та схуднути

Смачна їжа – надзвичайне задоволення для людини.

Поділитися:

Смачна їжа – надзвичайне задоволення для людини. І якою б тарілка не була, - маленькою чи великою, - ми все одно з‘їдаємо все до останньої крихти.

Як запобігти переїданню, глядачам розповів "Сніданок з "1+1". Отже, якщо мрієте про стрункість? Дотримуйтеся наступних порад.

1.Скажіть собі: "Я не мушу з'їсти абсолютно все. Напишіть цю фразу на холодильнику, у телефоні й промовляйте її по декілька разів на день.

2. Перед тим, як сісти за стіл, решту їжі, яка не потрапила до тарілки, упакуйте в контейнер і сховайте у холодильник якнайдалі.

3. Обирайте маленький посуд невеликого об'єму. І звертайте увагу на колір. Вчені стверджують: білий посуд збільшує апетит, а червоні, чорні, сині або зелені тарілки не дозволяють з'їсти зайвого.

4. Приберіть із кухні телевізор, книги, газети і ноутбук. Дослідження переконують: люди переїдають, коли їхню увагу відвертає щось інше.

5. Повісьте на кухні дзеркало. А ще краще – просто на холодильнику. Це приборкає апетит і втамує голод.

6. Шкідливі перекуси чіпсами, цукерками, горішками замініть сезонними фруктами і овочами. А якщо дуже захотілося чогось солоденького, з'їжте два-три шматочки чорного шоколаду.

Детальніше - у "Сніданку з "1+1":