Посипайко досі під враженням, як "фігашив" Андре Тан

Посипайко досі під враженням, як "фігашив" Андре Тан

Ведучий автошоу "Тачки" розказав, як боявся перевернутися під час зіркового тест-драйву.

Поділитися:

В рейтингу зірок, яких краще не пускати за кермо, перше місце посідає дизайнер Андре Тан. Такий висновок зробив ведучий автошоу "Тачки" Ігор Посипайко.

В кожному випуску "Тачок" є рубрика "Зірковий тест-драйв", де селебрітіз ганяють на максимальній швидкості за кермом позашляховика Mitsubishi L200. Дійство відбувається на спеціально збудованому полігоні - з горбами, крутими поворотами і т. п. Ігор Посипайко зізнався, що поїздка з Андре Таном виявилася для нього справжнім жахіттям.

"Зізнаюся вам чесно, більшість зірок не створені для офроуду. Їм варто повчитися, - зізнається Посипайко. - Особливо страшно було з Андре Таном".

Ведучий розказав, що цей тест-драйв по-справжньому налякав його. Посипайко думав, що його та Андре Тана будуть "зішкребати" з автомобіля.

"Я думав, що було пекельно страшно з Козловським... Але ні! Андре Тан - людина, яка не має ні остраху, ні жалості. Він ганяв на нашому Mitsubishi L200, як на комп'ютерній іграшці. Тобто не чув він про педаль гальм. Він давив на газ і "фігашив" навпростець! Було таке враження, що я перевернусь разів 3, і будуть мене зішкребати з того L200 разом з Андрюшею", - поділився страшними спогадами Ігор.

Разом з тим найкращим водієм серед знаменитостей є актриса Руслана Писанка. Вона також стала героїнею одного з випусків "Тачок", де показала, як по-справжньому треба керувати позашляховиком.

"Писанка водить круто! Писанка знає, що робить! Писанка знає все і про занос, і про тягу, і про те, як вести себе в повороті", - говорить Ігор.

Нагадаємо, у найкрутішому автошоу "Тачки" ведучий Ігор Посипайко випробовує автівки на міцність та витривалість. Під приціл програми потрапляють лише авто VIP-класу, на які справді цікаво подивитися. Дивіться "Тачки" щосуботи о 12:00 на каналі 1+1.

Відео усіх випусків дивіться тут.

Новини по темі