Потап не проти одружитися з Настею Каменських

Потап не проти одружитися з Настею Каменських

Солістка дуету "Потап і Настя" Настя Каменських зізналася у своїй пристрасті до високих чоловіків

Поділитися:

Солістка дуету "Потап і Настя" Настя Каменських зізналася у своїй пристрасті до високих чоловіків, йдеться у "Світському житті". Зірка згадала, як колись до неї залицявся син колишнього мера Києва Степан Черновецький, але вона відмовила багатію через низький зріст. Олексій Потапенко зазначає, що вони із Настею за 10 років встигли поріднитися. Продюсер навіть не виключає можливого одруження із співочою колегою.

"А чому б і ні? Настя в інтерв'ю говорила, що їй подобаються високі чоловіки. Я – такий, а вона – секс-символ", - інтригує Потапенко.

Проте, дует вирішив тримати інтригу до свого ювілею, і з нагоди свята у травні наступного року розповісти правду про свої стосунки. Зіркова хрещена мати Насті Каменських Алла Кудлай зізналася, що вважає дует "Потап і Настя" справжньою "долею". На думку співачки, її похресниці зарано йти заміж, а потрібно ще поспівати.

Сама ж Каменських зовсім не вважає, що засиділася "у дівках", і планує продовжувати кар'єру.

"Сцена, гастролі. Це все так приваблює. В основному, творчі люди навіть народжують на гастролях, їздять вагітними, розходяться-сходяться. Це справжній серіал, це – шоу-бізнес", - зазначає зірка. Олексій Потапенко зізнався, що вже знайомий із зірковою хрещеною свої колеги та навіть полюбляє співати її хітову пісню "Красива жінка незаміжня".