Потап засвітився разом із екс-дружиною на гучній вечірці біля басейну (фотофакт)

Потап і його колишня дружина разом відпочили біля басейну (ФОТОДОКАЗ) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
jetsetter.ua

Поки Настя на зйомках.

Поділитися:

Місяць тому Потап одружився з Каменських, але зі своєю першою дружиною, продюсером Іриною Горовою, вони досі працюють разом і підтримують дружні стосунки. Співак навіть запросив її на своє весілля! 

«Разом ми пройшли великий шлях із перемогами та поразками й завжди одне одного підтримували, — розповідала в одному зі своїх останніх інтерв’ю Ірина. — У момент, коли ми прийняли рішення про розлучення, чітко розуміли, що це не торкнеться спільної справи.

Ми не лише нічого не зруйнували, а й  навіть збільшили компанію!

Недивно, що продюсерка днями прийшла підтримати Потапа перед його виступом із гуртом MOZGI в одному зі столичних клубів. Вибухова вечірка біля басейну зібрала чимало український зірок. 

Фото: Вероніка Монакова, jetsetter.ua

Для заходу Ірина Горова обрала романтичну рожеву спідницю з рюшами, простий білий топ та поясну сумку такого ж кольору. Образ завершили туфлі-мюли з гострим носом та яскраві сонцезахисні окуляри.

Фото: Вероніка Монакова, jetsetter.ua

Окрім гурту MOZGI, новими хітами гостей вечора потішив Девід Аксельрод. Півфіналіст «Голосу країни-9» був разом зі своєю дружиною Оленою Мозговою. 

Фото: Вероніка Монакова, jetsetter.ua

Нагадаємо, що чимало обговорень у мережі викликала поява Ірини Горової в білій сукні на весіллі Потапа. Супроводжував колишню дружину і колегу артиста її новий бойфренд. Більше про те, чим запам’яталося одруження Потапа і Насті дізнаєшся з відео: 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. Колишнє подружжя Потап та Ірина Горова зізналися, які в них стосунки після розлучення

2. Потап та його екс-дружина знялись у спільній фотосесії

3. Мов наречена: Екс-дружина Потапа прийшла на його весілля у білій сукні

4. Екс-дружина Потапа зачарувала трендовою сукнею в білизняному стилі

Новини по темі