Повернення легенди: «1+1» відродив улюблений проект глядачів

Танці з зірками

Канал оголошує про повернення на телеекрани легендарного розважального шоу.

Поділитися:

Невдовзі глядачі «1+1» побачать улюблений розважальний проект «Танці з зірками».

Перший сезон відомого проекту здобув високу прихильність телеглядачів та став одним із найбільш рейтингових розважальних шоу в історії українського телебачення.

Генеральний директор «1+1 Медіа» Олександр Ткаченко зазначив, що дуже радий поверненню «Танці з зірками» на екрани.

Виробництвом нового сезону проекту займатиметься «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіної.

Ми покладаємо великі сподівання на те, що зможемо подарувати країні нове шоу, з яким ми разом будемо радіти, любити і проводити вечори. «Танці з зірками» - знаковий проект для України і телеканалу «1+1». З нього почалася історія українського розважального телебачення. Ми із захватом і гордістю беремося за створення нової історії «Танців із зірками», повернення легенди на вітчизняне ТБ», - говорить генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.

Головний продюсер розважальних програм на «1+1» Ольга Слісаренко зауважила, що проект здобув велику популярність у світі: «Танці з зірками» - один із найуспішніших форматів на світовому ТВ-ринку, популярність якого з роками не згасає. Так, наприклад, у Польщі 14-й сезон шоу став найрейтинговішою програмою 2016 року. Ми раді, що проект повертається додому, на «1+1», і віримо, що зусиллями команди «1+1 Продакшн» шоу знову стане суперхітом на українському ТБ».

Наразі зірковий склад нового сезону легендарного проекту тримається у суворій таємниці, але відомо, що участь у ньому візьмуть найбільш популярні артисти та танцівники України. Оновлені «Танці з зірками» вражатимуть глядачів сучасними постановками, неповторними костюмами та інноваційним павільйоном 360⁰.

Нагадаємо, за правилами проекту, десять професійних танцівників складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі.

Оновлений проект «Танці з зірками» телеглядачі «1+1» побачать вже у новому телесезоні.

Новини по темі