Право на владу: Експерти обговорять проблему сміттєвих звалищ в Україні

Право на владу: Експерти обговорять проблему сміттєвих звалищ в Україні

Експерти спробують з'ясувати, як Україні уникнути сміттєвої катастрофи.

Поділитися:

Прокуратура Юрського періоду: Юрій Луценко та його заступники прийдуть до студії Право на владуУ четвер, 9 червня, в суспільно-політичному ток-шоу Право на владу говоритимуть про екологічну катастрофу, спричинену неконтрольованими сміттєзвалищами по всій Україні, що займають близько 7% території України.

Зокрема, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі, що на Львівщині, сталася пожежа, яка призвела до обвалу частини сміття та загибелі щонайменше трьох пожежників. 

Гості, експерти та мери Львова, тернополя, Запоріжжя та Віниці в студії програми Право на владу спробують розібратися, як Україні уникнути сміттєвої катастрофи, та хто понесе відповідальність за вже існуюче забруднення.

Крім того, у студії торкнуться ще одного актуального питання, а саме теми ефективної і прибуткової переробки сміття. Адже, окрім збереження екології, всі цивілізовані держави заробляють на цьому. Чи зможе це робити і Україна?

Право на владу: Як зміниться Україна після повернення Надії СавченкоДо обговорення долучяться: Микола Чечоткін, голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій, народний депутат Дмитро Добродомов, народний дипутат Тарас Батенко, народний депутат від Самопоміч та начальник Управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міськради (2008-2014 р.) Сергій Кіраль, Микола Томенко екс голова Комітету ВР з питань екологічної політики та представник департаменту Міністерства екології Сергій Лук’янчук.

На прямому включені в ефірі з’являться Андрій Садовий (голова Львова),  Сергій Надал (голова Тернополя), Сергій Моргунов (голова Вінниці), Володимир Буряк (голова Запоріжжя) та заступник голови КМДА Петро Пантелєєв. 

Про це та інше дізнавайтеся сьогодні о 22:00 в ток-шоу Право на владу на телеканалі 1+1.