Прем'єра двох українських серіалів на "1+1"!

Прем'єра двох українських серіалів на "1+1"!

Після завершення серіалу власного виробництва "1+1" "Поцілуймося", перед Днем Конституції, на глядачів чекають одразу дві українські прем'єри.

Поділитися:

Телеканал "1+1" продовжує показ серіалів українського виробництва. Після завершення серіалу власного виробництва "1+1" "Поцілуймося", перед Днем Конституції, на глядачів чекають одразу дві українські прем'єри. У середу, 25 червня, о 20:30 на "1+1" - прем'єра 4-серійного фільму "Моє нове життя", а у четвер, 26 червня, о 20:30 - прем'єра 4-серійної мелодрами "Інша жінка".

"Моє нове життя" - це мелодраматична історія Оксани Байрак про те, як світ 40-річної Слави руйнується буквально за одну мить: чоловік іде до молодої коханки, дочка звинувачує її в томущо вона зруйнувала її життя, а найкраща подруга сама зізнається у зраді. Слава у відчаї, але ж лихо не без добра. Раптом у  житті жінки з'являється чоловік, здатний допомогти Славі почати абсолютно нове життя, подарувати щире кохання і стати найріднішою людиною на землі.

"Це смачна історія, - каже режисер Оксана Байрак. - Вона про те, як пригноблена почуттям непотрібності жінка під 40, переживши зраду чоловіка і доньки, відчуваючи крах усіх сподівань і надій, зустрічає нове справжнє кохання. Цим фільмом я не дарую надію жінкам - я стверджую, що справжнє кохання можна зустріти в будь-якому віці, в будь-якому стані душі".

У новій картині глядачів чекає немало сюрпризів, серед них роль давнього друга Байрак Володимира Горянського. "Володя з'явиться у зовсім незвичному для себе амплуа, - зізнається з усмішкою Оксана. - Таким Горянського глядачі ще не бачили!"

Знімали мелодраму не тільки в Україні, а й у Юрмалі, на узбережжі Балтійського моря.

У центрі мелодрами "Інша жінка" - історія Анни Хохлової (Анна Невська), життя якої сповнене зрадами, випробуваннями і коханням. Анна прожила з коханим чоловіком 17 щасливих років. Але ідилія зникає, коли чоловік демобілізується і переїжджає з родиною у велике місто, щоб зайнятися бізнесом. Там він закохується в іншу жінку. Аня відпускає чоловіка і починає виживати в "джунглях" великого міста самостійно. І поступово з сірої провінціалки, домашньої квочки, вона перетворюється на іншу жінку:  відважну і безкомпромісну, мудру і наповнену жіночою силою. А разом з випробуваннями до Анни приходить і кохання.

- Коли я прочитала сценарій, мені одразу захотілося зіграти цю героїню, - розповідає актриса Анна Невська. - Анна - дуже благородна жінка, якій доведеться повністю змінити своє життя і на шляху якої буде багато випробувань, але вона, попри помилки, знайде правильний шлях і кохання. До того ж, зйомки проходили в чудовому місті Одеса, яке я дуже люблю. Зібралася чудова, дуже професійна команда, і я сподіваюся, що результат нашої спільної творчості глядачів не розчарує".

Дивіться мелодраму "Моє нове життя" 25 червня о 20:30 на "1+1" і прем'єру фільму "Інша жінка" 26 червня о 20:30 на каналі "1+1"!