Прем'єра фільму про Тіну Кароль відбудеться у День закоханих

Прем'єра фільму про Тіну Кароль відбудеться у День закоханих

Телеканал 1+1 покаже документальну стрічку "Сила любові та голосу" про життя Тіни Кароль після смерті чоловіка.

Поділитися:

14 лютого відбудеться прем'єра музично-документального фільму про життя і творчість славетної української співачки Тіни Кароль "Сила любові та голосу".

Телепрем'єра найочікуванішого фільму цього року відбудеться у День закоханих, 14 лютого, на каналі 1+1 о 22:15. Допрем'єрний показ картини пройде в столичному кінотеатрі "Київ" 10 лютого. Раніше за всіх фільм побачать преса і кінокритики.

Режисером фільму виступила Олена Коляденко, продюсерами - Олександр Ткаченко, Вікторія Лєзіна-Масляна та Олеся Рябініна, креативним продюсером - Олег Боднарчук. Цей унікальний кінопроект поєднав музику і особисту історію Тіни Кароль.

Фільм складається з концертних номерів співачки та документальної історії, зйомки якої тривали понад три місяці. Знімальна група постійно перебувала поруч із Тіною, розкриваючи її особистість і духовну філософію через призму її реального життя.

В основі фільму - інтерв'ю Тіни Кароль, в якому вона відверто й чесно говорить зі своїми глядачами мовою життя і правди, знаючи, що її слова, можливо, стануть для когось порятунком і натхненням жити.

Музичні номери народжуються на сцені, навколо якої сидять глядачі і спостерігають за співачкою, яка, мов на долоні, не може сховатися і виконує свої пророчі пісні у супроводі живого бенду музикантів і балету Freedom. Декорації концерту нагадують напівзруйнований будинок - символ зруйнованого серця співачки.

"Сила любові та голосу" - не просто фільм, це музична історія про людину, улюблену співачку, яка на очах мільйонів стала прикладом любові до життя та стійкості.

Нагадаємо, зараз Кароль перебуває в однойменному концертному турі "Сила любові та голосу" по 26 містах України. Це найуспішніше турне співачки, квитки на концерти зараз розкуповуються за місяць до дати виступу.

У Києві співачка вийде на сцену двічі, 26 і 27 лютого, концер відбудеться у палаці "Україна".

У свою чергу, компанії Google та Яндекс назвали Тіну Кароль "найпопулярнішою жінкою України", чиє ім'я у 2013 році в цих пошукових системах українці шукали найчастіше, цікавлячись творчістю і долею зірки.

Новини по темі