Прем'єра серіалу "Сила. Повернення додому" перевершила прем'єру "Роксолани"

Прем'єра серіалу "Сила. Повернення додому" перевершила прем'єру "Роксолани"

Серіал "Сила. Повернення додому" має величезний успіх в українських глядачів. Тиждень тому на 1+1 відбулася прем'єра турецького серіалу "Сила"

Поділитися:

Серіал "Сила. Повернення додому" має величезний успіх в українських глядачів. Тиждень тому на 1+1 відбулася прем'єра турецького серіалу "Сила", головну роль у якому виконує актриса Джансу Дере, відома глядачам за роллю суперниці Роксолани, Фірюзе. Серіал усього тиждень в ефірі, а його рейтингові показники перевищили показники прем'єри "Роксолани".

Середня частка першого тижня показу серіалу "Сила. Повернення додому" склала 24, 2 % глядачів від 18 до 54 років по всій Україні. Це на чверть вище, ніж результати прем'єрного тижня серіалу "Роксолана", прем'єра якого відбулася в жовтні 2012 року. Рейтинг склав 3,8%.

Серіал "Сила" минулого тижня також був популярний у міських глядачів: за аудиторією 18-54 в містах із населенням від 50 тис. осіб і більше частка "Сили..." склала 18,4% глядачів, рейтинг 2,9%.

Завдяки показу нового турецького серіалу канал 1+1 став найпопулярнішим каналом українського ефіру минулого тижня, як за аудиторією 18-54 всієї Україні, так і за 18-54 міст 50тис.+.

Дивіться серіал "Сила" з понеділка по п'ятницю о 17:10 на каналі 1+1!