Прем'єра серіалу "Вісімдесяті" - вже сьогодні

Прем'єра серіалу "Вісімдесяті" - вже сьогодні

Сьогодні, 5 квітня, в ефірі телеканалу 1+1 відбудеться прем'єра комедійного серіалу "Вісімдесяті".

Поділитися:

Сьогодні, 5 квітня, в ефірі телеканалу 1+1 відбудеться прем'єра комедійного серіалу "Вісімдесяті". Це ситком про життя простих радянських підлітків у ті роки, коли країна тільки починала кардинально змінюватися. "Вісімдесяті" змусять посміхнутися не тільки тих, хто був молодим в 1986, але навіть тих, хто тоді ще не народився.

Головний герой серіалу - 18-річний Ваня Смирнов, який щосили живе "новим" життям. Чехословацькі жуйки, касети із записами Віктора Цоя і групи "Наутілус Помпіліус" і, звичайно ж, любов! Закохатися Ваню випало в нову однокурсницю Інгу, яка приїхала з Франції. Разом вони переживають смішні та захоплюючі пригоди, властиві підліткам будь-якої епохи. Але молодість Вані, Інги та їх друзів проходить в найцікавіші роки, коли все навколо змінюється. Новому поколінню 80-х вже недостатньо отримувати 120 рублів на заводі, слухати звіти з пленумів ЦК і Софію Ротару в телевізорі "Рекорд". Молодь жадібно вбирає відголоски західних цінностей, слухає заборонені пісні, знає слово "секс" і не хоче жити по-старому.

У серіалі "Вісімдесяті" знімалися Михайло Єфремов і його син Микита Єфремов, Марія Аронова, Ганна Цуканова, Олександр Половцев, а головну роль зіграв Олександр Якін. Режисер серіалу - Федір Стуков, продюсер - В'ячеслав Муругов.

"Вісімдесяті" - смішна і мила історія, де мінливі історичні реалії - не просто фон для сюжету. Цей серіал - привід посміхнутися і сказати: "Як добре ми погано жили!"


"Вісімдесяті" на 1+1 - по четвергах в 21:40.