Прем'єра шоу "Добрий вечір" на "1+1" відбудеться 16 березня

Прем'єра шоу "Добрий вечір" на "1+1" відбудеться 16 березня

16 березня в ефірі "1+1" стартує нове розважальне шоу "Добрий вечір".

Поділитися:

16 березня в ефірі "1+1" стартує нове розважальне шоу "Добрий вечір". Оригінальний телевізійний формат виробляє молода компанія IQ Production. Режисером проекту став постановник кінокомедій "Про що говорять чоловіки" і "Про що ще говорять чоловіки" Дмитро Дяченко.

У півторагодинному шоу об'єднані найрізноманітніші гумористичні жанри: монологи ведучих, музичні номери, несподіваний погляд на новини минулого тижня, інтерв'ю-провокації із зірковими гостями, міні-серіали, ток-шоу, пародії та скетчі. У шоу зірки співають, танцюють, жартують, сміються над собою і оточуючими.

У кожному випуску "Доброго вечора" - новий ведучий, в ролі якого виступить запрошена зірка. Ведучий пропонує глядачам поглянути на знайомі життєві ситуації з різних, іноді зовсім несподіваних, сторін. Ведучими перших випусків стануть Гоша Куценко, Марат Башаров, Ігор Верник та Рената Литвинова.

- Ми зробили проект, який зміг об'єднати в собі всі жанри та напрямки гумору, - розповів один з продюсерів проекту Віктор Медведський. - Сміливо йшли на експерименти, в результаті вийшов продукт, аналогів якому немає, на медіа-просторі СНД. Основний критерій, яким ми керувалися: головне, щоб було смішно.

В гостях у провідних-провокаторів постійної рубрики "Ток-шоу Едіка і Аліка" будуть Олег Скрипка, Олександр Пономарьов, Тіна Кароль, дівчата з гурту "Алібі" та інші українські артисти.

"Добрий вечір" - з 16 березня по п'ятницях о 20.15