Прем'єра: У "Різдвяній історії" Кароль презентувала нову пісню (ВІДЕО)

Прем'єра: У "Різдвяній історії" Кароль презентувала  нову пісню (ВІДЕО)

Під час зйомок на дзвіниці за вікном було - 5 градусів.

Поділитися:

Вчора, у Святвечір, канал "1+1" підготував своїм глядачам подарунок  - казковий фільм "Різдвяна історія з Тіною Кароль".

Історія складалася з 13 музичних номерів. Окрім улюблених різдвяних пісень в новій обробці в кінопроекті виробництва "1+1 Продакшн", глядачі також першими почули й нову пісню Кароль українською під назвою "Віра, надія, любов". 

Зйомки номеру проходили на території Національного заповідника "Софія Київська", який надав таку  можливість вперше за історію незалежної України. 

Перед стилістами стояло завдання зберегти образ Кароль, але надати йому рис матері та берегині українських традицій. Під час виконання пісні "Віра, надія, любов" співачка постала у розкішній ніжній сукні, що зобража птаха. Серед усіх образів робота над ним була найскладнішою. На знімальному майданчику Тіні допомагали пересуватися асистенти, адже на шлейф та рукава пішло 60 метрів тканини.

Під час зйомок на дзвіниці за вікном було - 5 градусів. Замерзла уся знімальна група, яка була у куртках, але співачка стійно відпрацювала знімальний день. 

Дивись відео на пісню "Віра, надія, любов" на 1plus1.ua:

Новини по темі