Прем'єра "Я люблю Україну" в ефірі "1+1" відбудеться 22 березня

Прем'єра "Я люблю Україну" в ефірі "1+1" відбудеться 22 березня

Прем'єра "Я люблю Україну" в ефірі "1+1" відбудеться 22 березня.

Поділитися:

Прем'єра "Я люблю Україну" в ефірі "1+1" відбудеться 22 березня

Прем'єра розважального проекту "Я люблю Україну" в ефірі "1+1" відбудеться 22 березня.  "Я люблю Україну" - це ігрове шоу, у якому зірки відповідають на веселі та незвичайні питання про українську історію, традиції, культуру, тощо.

У кожній грі конкурують дві зіркові команди із трьох учасників та капітанів -  Василіси Фролової і Оксани Гутцайт.  Ставити питання та слідкувати за перебігом подій буде Юрій Горбунов.  "Я люблю Україну" - можливість дізнатися про веселі сторони життя українців та перевірити  свої знання про рідний край разом із зірками музики, кіно, спорту та телебачення. Кожна програма складається із 6-7 раундів під час яких учасники змагаються між собою відповідаючи на питання, пов'язані із цікавими фактами з історії та культури України.

За словами Юрія Горбунова "Я люблю Україну", це телевізійний проект який в першу чергу цікавий влучним поєднанням розважальної та пізнавальної складової: "Головна перевага нашого шоу у тому, що розважаючи ми допомагаємо телеглядачам дізнатися, чи можливо згадати цікаві факти про наш рідний край. Я дуже радий, що цей проект повертається на канал, на мою думку, саме таких, позитивних, проектів не вистачає нашому телебаченню".

Нагадаємо, що "Я люблю Україну" знімається за голландським форматом "І love my country". Вперше "1+1" адаптував цей проект у 2009 році, тоді ведучою проекту була Лідія Таран, а капітанами зіркових команд – дует Алексей Потапенко та Настя Каменських.
.

Отже, "Я люблю Україну"  з 22 березня щочетверга на телеканалі "1+1".