Прем'єру "Голосу країни- 6" на "1+1" подивилися 8 мільйонів українців

Прем'єру "Голосу країни- 6" на "1+1" подивилися 8 мільйонів українців

Програма стартувала з високими показниками, зі значним відривом випередила всіх конкурентів у слоті, а також стала найбільш рейтинговою програмою недільного дня на українському ТБ.

Поділитися:

Шостий сезон головного вокального шоу України "Голос країни", прем'єра якого відбулася вчора, 28 лютого о 21:00 на телеканалі "1+1", стартував з високими показниками телеперегляду. Перший випуск зібрав рейтинг 8,2% і частку 21,2% (18-54, Україна), ставши, таким чином, лідером слоту з великим відривом від конкурентів.

Загальна аудиторія програми склала майже 8 мільйонів глядачів ( 4+, Україна ).

У прем'єрному епізоді в рамках "сліпих прослуховувань" тренери проекту Іван Дорн, Потап, Тіна Кароль і Святослав Вакарчук відібрали перших учасників для своїх команд. Згідно з показниками, пік глядацького інтересу був зафіксований на виступі останньої учасниця з Білорусі Вікторії Шейко, яка виконала композицію "Daddy" Emili Sande. Виконавиця розвернула всі чотири тренерських крісла, але вибрала в якості свого наставника Потапа.
Окрім того, великий резонанс в соціальних мережах викликали виступи солістки ансамблю ЗСУ, донеччанки Аліни Башкіної, яка зворушливо виконала композицію "Обійми", а також викладача музичної академії, композитора Костянтина Дмитрієва, який вразив своїм стильним вокалом і оригінальністю подачі пісні Аdelle "Hello".

Новий сезон "Голосу країни" стартував ще більш успішно, ніж ювілейний п'ятий сезон: прем'єрний випуск шостого сезону переглянуло більше глядачів, ніж аналогічний випуск минулого сезону, поліпшивши стартові показники на 2.1 п.п або 11% по частці аудиторії 18-54 (Україна)

Виробництвом "Голосу країни-6" для телеканалу "1+1" займається "1+1 Продакшн". Нагадаємо, в шостому сезоні вокального проекту "Голос країни" глядачі зможуть стати ближче до проекту і побачити, що відбувається за лаштунками, як учасники готуються до виступів, як "платинова четвірка тренерів" Іван Дорн, Потап, Тіна Кароль і Святослав Вакарчук взаємодіють між собою в перервах між зйомками. Українські композиції складуть 60% музичного наповнення сезону. Як вже встигли відзначити зіркові наставники, рівень музичної підготовки учасників шостого сезону набагато вищий, ніж у попередньому сезоні.


Довідка

"Голос країни" - українська адаптація голландського формату "The Voice". Зараз цей проект з неймовірним успіхом транслюється майже в півсотні країнах світу. Україна стала другою країною поряд з США, яка адаптувала голландський формат "The Voice". Перший сезон "Голосу країни" вийшов в ефірі телеканалу "1+1" в травні 2011 року і відразу завоював популярність.

Показники розраховані на основі попередніх даних. Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК; оператор панелі – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом 1+1. Показники розраховані для цільових аудиторій: 18-54 (Україна) та 4+ (Україна). Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК http://tampanel.com.ua/about/glossary/

Новини по темі