Прем’єра на 1+1: Ольга Атанасова та Дар’я Єгоркіна вплутаються у справжню авантюру у комедійному серіалі 1+1 «Різниця у віці»

Вже скоро глядачі 1+1 побачать прем’єру нового захоплюючого серіалу  «Різниця у віці»

Вже скоро глядачі 1+1 побачать прем’єру нового захоплюючого серіалу «Різниця у віці».

Поділитися:

У ліричній комедії розкажуть історію двох сестер, які через певні життєві обставити вирішать «помінятися віком», аби здійснити кожна свою мрію. Головні ролі у сералі виконають Ольга Атанасова та Дар'я Єгоркіна. Виробництвом продукту займається кінокомпанія БРЕНДКОМ.

У серіалі глядачі познайомляться з сестрами – 26-річною Марго та 38-річною Катериною. З самого дитинства вони ніколи не були  близькі. У дорослому житті майже не спілкуються та мало що знають про життя одна одної. Однак неочікувані труднощі в житті Катерини, які фактично вибивають ґрунт з-під ніг жінки, та нестримне бажання Марго завоювати серце коханого чоловіка зводять двох сестер разом. Для втілення своїх планів сестри вирішують помінятися місцями – Марго видаватиме себе за 38-річну, а Катерина має стати 26-річною.  Дві  жінки - абсолютні протилежності мають кардинально змінити свій стиль життя, зовнішність та звички, усе заради того, аби стати щасливими та досягти  бажаних цілей.

Різниця у віці

Напередодні старту проекту  творці проекту поділилися цікавими фактами про  ліричну комедію «Різниця у віці».

1.     Режисер-постановник проекту – відомий актор та режисер Олексій Кирющенко.

2.     Для того, щоб знайти двох справді схожих за зовнішністю  акторок, з різницею у віці та, які гармонічно будуть виглядати в карді — творці проекту передивились профайли  всіх акторок в Україні та влаштували проби 120-ом з них;

3.     Актор Студії «Квартал 95» Євген Кошовий зіграє у серіалі  епатажного, емоційного авантюриста – дизайнера елітної жіночої білизни;

4.     Виконавець головної чоловічої ролі – Олексій Нагрудний  у серіалі знімається разом зі своїм сином – Андрієм,  за сюжетом  вони також грають батька та сина;

5.     У процесі зйомок серіалу режисер індивідуально працював з кожним актором, в результаті чого виникали цікаві ідеї розвитку сюжетної лінії. Аби зробити сцени ще яскравішими та підняти емоційний градус режисер міг ночами переписував тексти. Подекуди актори вранці приходили на майданчик і за рекордно короткий час мали вивчити новий текст.

Різниця у віці

Головні ролі у новому проекті виконують популярні українські актори: зірка серіалу «За три дні до кохання» Дар'я Єгоркіна, акторка мелодрами «Дві матері» Ольга Атанасова, зірка серіалу «Великі Вуйки. Вдома краще» Володимир Горянський. У серіалі знімаються Олексій Нагрудний, Ніна Ніжерадзе, актор Студії «Квартал 95» Євген Кошовий, Лілія Ребрик, Станіслав Боклан, Олексій Вертинський, Валентин Томусяк, Олександр Безверхий, Ерік Абрамович, Сергій Дерев‘янко, Інна Мірошниченко та інші.

Різниця у віці

Продюсери серіалу від телеканалу 1+1 — Максим Кривицький, Олена Єремєєва та Дарина Жукова. Продюсери від кінокомпанії БРЕНДКОМ - Сергій Шевчук, Юрій Щиренко, Павло Поздняков. Автор проекту та режисер-постановник — Олексій Кирющенко. Автор сценарію — Олександр Куколенко.

Слідкуйте за новинами 1+1 та  першими дізнавайтеся нові подробиці проекту «Різниця у віці».

Новини по темі