Презентація нового шоу "Мій малюк зможе": ведучі "1+1" прийшли з дітьми та похресниками

Презентація нового шоу  "Мій малюк зможе": ведучі "1+1" прийшли з дітьми та похресниками

Уже цієї неділі, 15 червня, о 21:00 на глядачів каналу "1+1" чекає грандіозна прем'єра

Поділитися:

Уже цієї неділі, 15 червня, о 21:00 на глядачів каналу "1+1" чекає грандіозна прем'єра – найпозитивніше сімейне шоу "Мій малюк зможе".  Із нагоди прем'єри проекту канал "1+1" влаштував справжнє свято для дітлахів у столичному ресторані "Княжий Град".  Презентувала проект ведуча шоу Ірма Вітовська. Вона, як завжди, була в центрі дитячої уваги, проводила конкурси та цікаві вікторини з призами. Серед гостей свята були Анатолій Анатоліч, Соломія Вітвіцька, Юрій Горбунов, Катя Осадча, а також журналісти з діточками.

Поки партнери заходу - аніматори з компанії "Весела наука" розважали малюків науковими фокусами,  команда "1+1" трохи розповіла їхнім батькам про нове шоу.

"Нам дуже приємно робити веселі та добрі проекті.  Я вважаю, що як би все не складалося, країні потрібні яскраві фарби. Ми не можемо жити тільки в чорних чи білих тонах.  Ми дуже задоволені атмосферою, яка склалася на проекті, - розповідає генеральний продюсер "1+1 Продакшн" Вікторія Лєзіна-Масляна. – В мене діти-тінейджери. Але під час зйомок проекту  "Мій малюк зможе" я почала думати про третю дитину… Бажаю, щоб після цього шоу в нашій країні з'являлося більше маленьких українців! І моя особлива подяка нашій ведучій Ірмі Вітовській. Шоу склалося передусім завдяки настрою та атмосфері, яку створювала на знімальному майданчику Ірма. Вона  еталон справжньої сучасної української мами. І велика знахідка для нас!" 

Синочку Ірми -  Оресту - недавно виповнилося три рочки, тому Ірма дуже швидко знайшла спільну мову і з малюками, і з їхніми батьками.

"Це шоу, де діти грають, а батьки виграють, - каже ведуча шоу Ірма Вітовська- Але насправді  завдяки цьому шоу діти заробили на батьках! Бо саме вони дістали  масу задоволення від участі в нашому проекті. А от батьки мали змогу скласти тест та те, наскільки добре вони знають своїх малюків, і виграти гроші на їхню освіту.  І це чудовий меседж для нашого суспільства: гроші треба вкладати не тільки в квартири та машини, а й у хороші розвивальні заняття для своїх діточок". 

За форматом, у шоу "Мій малюк зможе" беруть участь пари з дітьми від 2 до 4 років. У кожній програмі змагаються по 5 родин, котрі  під час конкурсів мають угадати, що саме зробить їхній малюк у наступну мить.  Усі батьки, звичайно, були переконані, що знають своїх дітей. Але тільки до першого конкурсу! Тут і починалися сюрпризи…

"Наприклад,  в ігровій кімнаті ми лишали  ананас,  печиво, бутерброд і шматок ковбаси. Батьки думали, що малюк прийде і візьме печиво, а дитина брала шматок ковбаси або бутерброд.  Це дуже смішно – спостерігати за реакцією дитини і за реакцією батьків", - згадує Ірма.

Завітали на презентацію і зіркові родини. Так, ведучий "Сніданку з "1+1" Анатолій Анатоліч прийшов на свято разом зі своєю дружиною Юлею та старшою донькою, трирічною Алісою.

"Якщо брати десятибальну шкалу, то  Алісу я знаю на "дев'ять".  Чи на "вісім"? Ой, мабуть на "сім" (сміється).  Донька приголомшує мене щодня!  Коли ми пішли в аквапарк, вона мене вразила вмінням пірнати. Це потім я дізнався: вона навчилася цього в дитячому садочку. Але те, як вона занурювалася, як ставила ручки, було для мене справжнім відкриттям!" - зізнався нам Анатолій Анатоліч.

А от ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька була разом зі своїми маленькими похресницями  Марусею та Яринкою. Вона разом з їхніми матусями чекає на прем'єру та трохи шкодує, що її дівчатка не встигли взяти участь у нашому кастингу.

"Моя старша похресниця Маруся тільки недавно відсвяткувала два рочки – ми з нею разом "Близнята", тому дуже добре одна одну відчуваємо. Як і учасники проекту "Мій малюк зможе", Маруся в тому віці, коли активно хочеться пізнавати світ.  А моїй молодшій похресниці піврочка. Її мама була церемоніймейстером на нашому з Владом весіллі, тому вона ще тоді домовлялася з Яринкою: треба почекати та поки що не народжуватися, щоб ми встигли відгуляти весілля.  І Яринка послухалася. Так що вона в нас  - "золота дитина" (усміхається).

Не пропустіть прем'єри шоу "Мій малюк зможе" вже цієї неділі, 15 червня, о 21:00.