Приходько зізналася, як ​відреагував Меладзе на її участь у нацвідборі Євробачення 2016

Приходько зізналася, як ​відреагував Меладзе на її участь у нацвідборі Євробачення 2016

Анастасія Приходько, яка представила пісню для "Євробачення 2016", цьогоріч востаннє намагатиметься пройти національний відбір.

Поділитися:

Анастасія Приходько, яка потрапила до списку півфіналістів  нацвідбору від України, зізналася Каті Осадчій, что цьогоріч востаннє намагається пройти на Євробачення.

Сім років тому артистка представляла Росію на цьому конкурсі, однак мріє поїхати на конкурс саме від своєї рідної країни. Настя поділилася власними думками стосовно своїх шансів на перемогу у відборі та розповіла, як на її кандидатуру на кастингу відреагував Костянтин Меладзе.
"Уже минуло стільки років. Зараз у нас нормальні, спокійні стосунки. Звичайно, я дуже нервувала, коли знову зайшла на кастинг, Костя, коли мене побачив, сказав: "Це – якесь дежавю". Я не знала, що саме Костянтин Меладзе буде продюсером шоу. Я дуже хвилююся, тому що вже втретє намагаюся поїхати на "Євробачення" від України, Бог любить трійцю, але це – останній раз. Якщо я не пройду, я ж не буду вічною учасницею національного відбору", - зауважила Приходько.

Днями Анастасія Приходько представила пісню англійською мовою I am free now, з якою збирається підкорювати нацвібир. Автором музики стала одна з найяскравіших композиторів Вірменії Шушан Саргсян. Слова композиції написав Микола Бровченко.

Учасниця  нацвідбору Євробачення 2016  абсолютно впевнена у своїй перемозі та називає це своєю "мрією". Анастасія готова, в разі, якщо все ж поїде до Стокгольма, на декілька місяців лишити вдома своїх доньку та маленького сина.
 
"Коли дітки підростуть, вони мене зрозуміють. Зараз таке життя, що не можна просто сидіти вдома. Але, якщо я не поїду, то точно посиджу вдома в депресії. Для мене це – дуже важливий крок, і для мене, і для моєї творчої кар'єри. Або я їду, або я буду щось змінювати. Це - стовідсотково", - підсумувала артистка. Дивіться повний випуск програми Світське життя онлайн на 1plus1.ua:
Новини по темі