Принципова Фреймут покаже подробиці своєї гучної троєщинської інспекції

Принципова Фреймут покаже подробиці своєї гучної троєщинської інспекції

Великою бійкою закінчилися зйомки київського епізоду реаліті-шоу Інспектор Фреймут.

Поділитися:

Великою бійкою закінчилися зйомки київського епізоду реаліті-шоу "Інспектор Фреймут". Працівники ресторану "Таті", розташованому в районі Троєщина, напали на Ольгу Фреймут та її знімальну групу.

Новина про цю бійку недавно сколихнула українські ЗМІ. Сьогодні, 29 жовтня, на каналі "1+1" принципова телеведуча з  подробицями покаже українцям, як спроба відсвяткувати день народження в одіозному закладі закінчилася бійкою. Початок реаліті "Інспектор Фреймут" - о 22:30.

Ресторан "Таті", де стався інцидент, називають найбільш пафосним закладом Троєщини. Однак Фреймут дуже швидко з'ясувала: доки клієнти милуються штучною позолотою, працівники ресторану їх нахабно обважують.

Щоб не пустити Фреймут на кухню, у "Таті" спорудили справжню барикаду. А коли ведуча виявила наполегливість, з нею заговорили про розправу. Вже за кілька хвилин після цього представники закладу з лайкою та кулаками напали на Ольгу та операторів у залі ресторану.

Перевіркам у популярних закладах Києва буде присвячено весь новий випуск "Інспектора Фреймут".

Так, у суші, придбаних в одному зі столичних ресторанів, Фреймут знайде кишкову паличку. Кухонне приладдя, вкрите огидним желе з бруду та жиру, чекатиме Олю в популярному ресторані китайської їжі. А в мережевій вареничній знімальна група побачить, як працівники обідають залишками зі столів відвідувачів, а ще запросто подають недоїдки гостям.

Новини по темі