Прийом робіт на конкурс THE NEXT BIG THING-2014 продовжено до 15 жовтня

Прийом робіт на конкурс THE NEXT BIG THING-2014 продовжено до 15 жовтня

До організаторів звернулась велика кількість людей з проханням збільшити термін прийому робіт.

Поділитися:

"1+1 Медіа" подовжує прийом робіт на конкурс THE NEXT BIG THING-2014. До організаторів звернулась велика кількість людей з проханням збільшити термін прийому робіт. Група іде на зустріч учасникам, тому подовжує перший етап конкурсу до 15 жовтня включно.

 "Лише за останні вихідні на конкурс надійшло більше 100 робіт. В той же час ми отримали багато листів від учасників із проханнями подовжити термін прийому робіт. Не всі охочі взяти участь встигають доробити свої відео. Ми зацікавлені у тому, щоб у конкурсі перемогли найсильніші, саме тому вирішили збільшити тривалість першого етапу", - зазначила PR директор "1+1 Медіа" Світлана Павелецька.

Нагадаємо, цього року конкурс пройде вчетверте йстане справжнім фестивалем короткого метру. Сфера діяльності учасників не має значення, роботи судитимуть люди різних професій: телевізійники Олександр Ткаченко, Вікторія Лєзіна-Масляна, шоу-бізнес представлятиме Олег Боднарчук, креатив і рекламу - Андрій Федорів, кіносферу - Михайло Іллєнко, радіо - Андрій Шабанов.

Вже цього тижня журі конкурсу проведе краш-тести надісланих робіт, результати яких можна буде переглянути на сайті конкурсу.

Умови пітчингу залишаються ті самі. Треба відзняти відео-ролик на 3 хвилини на тему "МИР" і надіслати його на http://media.1plus1.ua/pitching/. Попередньо відібрані відео-ролики будуть опубліковані на сайті конкурсу.

16 жовтня розпочнеться онлайн-голосування, паралельно з ним голосуватиме журі. За результатами голосування буде сформований шорт-лист кращих робіт. 31 жовтня півфіналістів – авторів цих робіт – буде запрошено на тренінг від провідних фахівців "1+1 медіа", де буде оголошена тема фінального відео. Його учасники повинні відзняти та змонтувати за вихідні, 1 і 2 листопада. До 10:00 3 листопада всі роботи мають бути вивантажені нам на сервер.

4 листопада у кінотеатрі Оскар в ТЦ "Gulliver" на фестивалі короткого метру THE NEXT BIG THING-2014 - журі обере переможців. Три переможці конкурсу в основній номінації отримають камери GoPro.  Також буде оголошена спеціальна нагорода від партнерів конкурсу та приз глядацьких симпатій.

Партнери проекту: компанія "GoPro", кінотеатр "Оскар" і "Просто Раді.О".  Детальну інформацію шукайте на платформі конкурсу: http://media.1plus1.ua/pitching.