«Проданий» спорт: хто і як заробляє на українських спортсменах

Програма «Гроші» з Олександром Дубінським: хто і як заробляє на українських спортсменах

Сьогодні у програмі «Гроші» о 22:00 говоритимуть про те, куди діваються кошти, виділені на фінансування спорту в Україні.

Поділитися:

Олександр Дубінський закликає шукати незадеклароване майно чиновниківАвтори проекту розбиратимуться у тому, хто і як заробляє на українських спортсменах, куди діваються кошти, виділені на фінансування спортивних команд, а також, чому потенційні олімпійці вимушені їхати з України та представляти на змаганнях інші держави.

Журналісти розкажуть про те, які корупційні схеми діють у світі українського спорту, та чому наші спортсмени не мають ані відповідних умов, ані необхідного обладнання для тренувань, та вимушені вкладати власні кошти, аби гідно представляти свою країну на міжнародних змаганнях.

Журналістам програми «Гроші» вдалося поспілкуватися зі спортсменами, які розказали, як вони в прямому сенсі слова «виживають» в умовах байдужості з боку держави.

Окрім цього, «Гроші» розкажуть й про результати своєї роботи. Так, після сюжетів програми правоохоронці врешті зрушили з місць декілька гучних справ, серед яких скандальне будівництво у Сумах, де забудовник замість заявлених п’яти поверхів звів цілих 25.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» щопонеділка о 22:00.