Продаж квитків на World Press Photo15 розпочато

Продаж квитків на World Press Photo15 розпочато

10-30 червня 2015 у Києві відбудеться виставка найпрестижнішого міжнародного конкурсу фотожурналістів.

Поділитися:

10-30 червня 2015 у Києві відбудеться виставка найпрестижнішого міжнародного конкурсу фотожурналістів.

Уперше в історії конкурсу Україна приймає виставку на початку світового турне, майже відразу після її презентації в Голландії – країні-організаторі.

Відкриття фотовиставки, ведучою якої стане Наталія Мосейчук, телеведуча ТСН на 1+1, відбудеться 10 червня у Києві, в Національному музеї Тараса Шевченка.

Організатори виставки спільно з Телевізійною Службою Новин ТСН надають можливість українським фотографам, які відіслали на конкурс World Press Photo 15 фотографії гострих подій, що відбувалися в нашій країні, продемонструвати свої роботи в межах окремої тематичної експозиції.

У рамках проекту буде створена он-лайн-платформа, завдяки якій усі бажаючі зможуть віддати свій голос за фотографію одного з українських фотографів, визначивши найкращий український кадр, що брав участь у конкурсі World Press Photo15.

Білети на подію можна придбати на сайті агентства Karabas.com за посиланням.

World Press Photo – найавторитетніший міжнародний щорічний огляд фотожурналістики, який в значній мірі визначає стандарти професії. Щороку міжнародне незалежне журі, яке складається з професійних фотографів та фоторедакторів ЗМІ, оцінує роботи претендентів у 9-ти різних категоріях, представлені фотожурналістами, агенціями, газетами та журналами з усіх куточків світу. 

Медіа-партнер журнал "Фокус".