Продюсери "Голосу країни" розповіли, чим учасники вражають на кастингах

Продюсери "Голосу країни" розповіли, чим учасники вражають на кастингах

Тривають кастинги на шостий сезон "Голосу країни"

Поділитися:

Днями стартували кастинги шостого сезону проекту "Голос країни" на телеканалі "1+1". У цьому сезоні проект відновив добру традицію проведення кастингів у регіонах.

- У шостому сезоні "Голосу країни" ми шукаємо неординарні, нетипові, харизматичні голоси, які виділяються з перших нот. Цього року ми відновили практику проведення кастингів не тільки в Києві, але і в регіонах, - розповідає продюсер проекту Володимир Завадюк .

Адже іноді самородки і справжні таланти не мають вільного часу або фінансової можливості приїхати до Києва і бути почутими. "Голос країни" допоможе їм розкритися. І перші кастинги в Рівному та Тернополі дали свої плоди: ми знайшли таких людей, про яких мріяли в четвертому і п'ятому сезонах. Наприклад, 19-річний рокер, який, без сумніву, здивує всю країну. Незважаючи на свій юний вік, він прийшов на проект, щоб допомогти реалізувати мрії своїх дітей. Коли він заспівав, ми зрозуміли, заради чого приїхали до Тернополя.

Музичний продюсер проекту і відомий композитор Руслан Квінта розповідає, що в дорозі перед початком кастингу вся група проекту потрапила під дощ, після чого в небі з'явилася дивовижна подвійна веселка. Руслан вважає це хорошим знаком, який означає успіх розпочатих кастингів.

За його словами, учасники кастингів здивували добором музичного репертуару:

- На кастингу шостого сезону учасники в більшості своїй співають українські пісні. Вже доброю традицією стало виконання хітів "Океану Ельзи" та Тіни Кароль. Завдяки п'ятому сезону "Голосу країни", багато хто пригадав творчість Квітки Цісик і Володимира Івасюка. А деякі учасники кастингу здивували продюсерську групу музичним матеріалом з тисячолітньою історією - "лемківськими піснями". Зараз люди розуміють, українське - значить сучасне і по-справжньому душевне. Ми дуже раді, що нам вдалося змінити уявлення людей про народну культуру.

Кастинги триватимуть до середини жовтня і охоплять ще шість міст:

12 вересня 2015р. - Кіровоград, Кіровоградський міський Палац культури, вул. Дзержинського, 53/35

13 вересня 2015р. - Миколаїв, готель "Nikotel", вул. Леніна, 120

19 вересня 2015р. - Чернівці, Готельно -туристичний комплекс "Буковина", вул. Головна, 141

20 вересня 2015р. - Вінниця, готель "Поділля", вул. Пушкіна, 4

26 вересня 2015р. - Полтава, Полтавський міський будинок культури, вул. Майдан Незалежності, 5

27 вересня 2015р. - Дніпропетровськ, Культурно-діловий центр "Дніпропрес", вул. Єрмолової, 35

17- 18 жовтня 2015р. - Київ, ВДНГ, 12 павільйон, пр-т. Глушкова, 1