Проект "Хоробрі серця" показав легендарних "кіборгів" без броні

Проект "Хоробрі серця" показав легендарних "кіборгів" без броні

Легендарні "кіборги" в мирному житті виявилися вчителями, бізнесменами, металургами, таксистами і навіть знаменитими вченими. 

Поділитися:

Легендарні "кіборги" в мирному житті виявилися вчителями, бізнесменами, металургами, таксистами і навіть знаменитими вченими. Свої історії захисники донецького аеропорту розповіли в ефірі проекту "Хоробрі серця" на каналі "1+1".

З'ясувалося, що наймолодшому "кіборгу" всього 18 років. Хлопець добровільно прийшов у військкомат і був направлений на підготовку до Кіровограда в полк спеціального призначення. Присягу на вірність українському народу 18-річний спецназівець приймав вже в аеропорту – під обстрілами "Градів".

Серед захисників донецького аеропорту виявився і знаменитий вчений-фізик. Харків'янин Дмитро Сорока до війни брав участь в експерименті, який проводиться на адронному колайдері.

З'ясувалося, що відразу двоє "кіборгів", котрі приїхали в студію "Хоробрих сердець" – викладачі вузів. Танкіст Іван Начовний у мирному житті викладав IT-технології студентам Національного гірничого університету. А кіборг з позивним "Доцент" – насправді доцент Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

"Всі різні – є вчителі, шахтарі, таксисти," фірмачі "...", – розповів про "кіборгів" мінометник з позивним "Абрикос". Сам він в мирному житті – металург.

Нагадаємо, команда "Хоробрих сердець" і компанія "1+1 Media" прагнуть полегшити службу українським військовим. За допомогою проекту розпочато збір коштів на реанімобілі. На сайті http://horobri.1plus1.ua/ можна зробити благодійний внесок або взяти участь в аукціоні, лоти для якого надали відомі українці. Перший реанімобіль вже відправлений в добровольчий батальйон "Херсон".

Ведучий проекту "Хоробрі серця" – відомий актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв.

"Хоробрі серця" дивіться на каналі 1+1 щонеділі. Початок о 21:30.