Прослухавши пісню Ярмака, українець вирушив на фронт

Прослухавши пісню Ярмака, українець вирушив на фронт

Виконавець розповів, чому відчуває відповідальність за вояк

Поділитися:

"Моя страна не упадет на колени". Ці слова у виконанні молодого репера Ярмака ще під час Майдану надихнули українців боротися. Хлопець, пісні якого влучають у душі, відчуває відповідальність за кожне своє слово і вірить, що воно лунає недарма.

 "У Дніпропетровську у шпиталі  один хлопець сказав, що послухав  "22" і вона стала останньою точкою, після чого він пішов воювати за Україну. Моя дівчина говорить, що я схиблений на ситуації в державі, бо я весь у новинах, цілодобово стежу за тим, кого звільняють із полону. У мене душа болить, але я боротимуся й далі. Я пішов на Майдан, бо вирішив щось міняти у цій країні. І тепер стоятиму до кінця. Бо навіть якщо п'ять людей пішли воювати через якусь мою пісню, я несу відповідальність за їхні життя", - поділився переживаннями Ярмак після доброчинного аукціону від "Хоробрих сердець",

Окрім того, хлопець висловив сподівання, що нова Верховна Рада призведе до позитивних змін і зізнався, що не бачить себе депутатом.

"Мене часто запитують, чи хотів би я до Парламенту. Так ось: ні. Мені хочеться робити музику, яка створює мою країну, у якій я кажу речі, які хочу казати, й веду туди, куди хочу вести своїх слухачів. Ця музика має ідеологію, має сенс. І я мрію, щоб так було завжди", - зізнався Ярмак.

Нагадаємо, усього за кілька годин на доброчинному аукціоні вдалося зібрати 218 100 тисяч гривень на придбання реанімобіля для АТО. Долучитися до благодійної акції і допомогти купити "лікарню на колесах" можете і ви просто зараз на нашому сайті: http://horobri.1plus1.ua/