Ведуча Одруження наосліп Леся Матвеєва прокоментувала стрічку про кохання двох жінок

Ведуча Одруження наосліп Леся Матвеєва прокоментувала стрічку про кохання двох жінок

На своїй сторінці у соцмережі психолог проекту Одруження наосліп поділилася враженнями від перегляду стрічки "Керол".

Поділитися:
На своїй сторінці у соцмережі ведуча і психолог проекту Одруження наосліп поділилася враженнями від перегляду стрічки "Керол", прем'єра якої відбулася на Канському кінофестивалі. Фільм отримав 6 номінацій на "Оскар". 
 
"Хочу поділитися з вами своїми враженнями про фільм, який прогримів своїм нестандартним сюжетом, чудовою акторською грою Кейт Бланшетт і Руні Мари - "Керол". Це історія кохання двох жінок, які зустрілися не в той час і не в тому місці. Адже уявити, що в 1950-х роках суспільство Нью-Йорка прийме одностатеві відносини дуже складно. Хоча, не на те, що з моменту історії Керол пройшло майже 70 років і сьогодні за свій вибір жінкам доводиться боротися.
 
На мій погляд, цей фільм саме про вибір. Героїням Керол і Терез, яких випадкова зустріч занурила у вир кохання, доводиться робити складний вибір. У кожної з них своє персональне пекло. Ні "вищий світ", ні красиве життя, ні навіть улюблена дитина  не здатні зробити щасливим, якщо приносиш себе у жертву.
 
Що вибере кожна з них? Прийняти себе або бути хорошою в очах суспільства? Вибрати своє особисте щастя або "зберегти марку" в очах інших?
 
Фільм неймовірно красивий, занурює в атмосферу Нью-Йорка 50-х років. Але декорації можуть змінюватися, а люди продовжують жити всупереч своїм бажанням і мріям, покладаючи на вівтар вимог суспільства свої почуття", - прокоментувала на своїй сторінці у соцмережі ведуча Одруження наосліп Леся Матвеєва. 

Шостий випуск Одруження наосліп від 09.03.2016 дивіться онлайн просто на нашому сайті.