Психолог проекту «Одруження наосліп» розповів, як побудувати міцні стосунки

Психолог проекту Одруження наосліп розказав, як побудувати міцні стосунки
1plus1.ua

Єгор Тополов пояснив, що впливає на гарні взаємини в сім'ї.

Поділитися:

У новому сезоні «Одруження наосліп 3», який глядачі побачать вже незабаром, експерти не лише коментуватимуть дії учасників та проводитимуть психологічні консультації, але і виконуватимуть роль ведучих.  Долі людей будуть влаштовувати психологи Єгор Тополов, вже відомий телеглядачам з минулого року, та Олена Любченко.

Ще одним нововведенням стануть цікаві завдання для учасників. Наприклад, молодятам ще до першої зустрічі потрібно буде обрати подарунок своїй нареченій чи нареченому. Не знаючи характеру «другої половинки», це завдання - не з легких. Крім того, кожен учасник зможе перевірити свого «обранця» на наявність тих чи інших якостей, влаштувавши йому випробування.

Єгор Тополов вважає, що будувати стосунки – це не так важко, як здається на перший погляд.

Повинні збігатися головні цінності. Наприклад, якщо він цінує сім'ю, а вона – роботу, то від такої родини не вийде нічого путнього. Чи інший приклад: вона обожнює гроші, саме в них бачить щастя, а він вважає, що найголовніше – творчість. Із таких взаємин теж нічого не вийде. Можна подолати будь-які проблеми: суперечки, шкарпетки під подушкою, ненависть до тещі, але не можна знайти компроміси, коли у людей різні сімейні цінності. В такому випадку – обов'язково будуть протистояння. Тому моя найголовніша порада: пізнавайте свої цінності та намагайтесь пізнати цінності свого партнера  - тоді все буде добре.

Подробиці дивіться у програмі Сніданок з 1+1 онлайн: