Психологічний тест по картинці про душевний стан: що Вас насправді тривожить

Психологічний тест по картинці, щоб дізнатись про свій душевний стан цієї осені

Оберіть картинку, яка вам сподобалась найбільше та дізнайтесь, який у вас психологічний стан.

Поділитися:

Картинка 1. Ви чуттєвий, дбайливий друг. Часто при спілкуванні з людьми стаєте тим, кому можна поплакатись та у кого можна попросити підтримку. Іншими словами – ви гарні психологи. Проте іноді слід пам'ятати про те, що окрім життя рідних та близьких існує ваше: не забувайте звертати увагу на свій ментальний стан. Ви насправді хвилюєтеся про те, що Вашу підтримку не цінять так, як Вам би хотілося і Вашою добротою можуть зловживати. Більше зосередьтеся на собі, інакше відчуття того, що у Вашому житті замало часу для себе, Вас не покидатиме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці з деревами "Що вас чекає цієї осені?"

Картинка 2. Вашій байдужості можна навіть позаздрити! Ви – щасливий осередок спокою та гармонії. Ставлення до життя, як до гри, досить сильно полегшує Вам розв'язання будь-яких проблем. Проте не забувайте: слід показувати свою любов та турботу, а також помічати дрібниці життя: гарне осіннє листя, неймовірний аромат кави або смаколик, який так давно хотіли скуштувати...Адже Вам інколи здається, що всі навкруг надто перебільшують свої емоції, надто драматизують, через що Ви не можете позбавитися відчуття черствості до подій. Ви інколи переживаєте, що не здатні на справжнє кохання, проте насправді Ви ще у пошуку тої романтики, яка по-справжньому Вас схвилює. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Мотузка": приховані комплекси

Картинка 3. Вразливість та самоаналіз – ваші найкращі друзі. Частіше ви занурені в себе, не звертаєте увагу на те, що вам кажуть інші. Живете життя у своєму мікросвіті. Єдиний мінус такого стану – самотність. Ви часто відчуваєте себе окремим від колективу чи компанії, Вам часто здається, що Вас ніхто ніколи не зрозуміє... А може Вам саме цього і хочеться? Радимо вийти із зони комфорту та знайти нових друзів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці на характер: "Хто ви насправді"

Картинка 4. Ви – найдобріша людина, яку будь-хто зустрічав у житті. Ви ніколи не відмовите та завжди допоможете, чим зможете. Вас цінують за те, що ви ніколи ні з ким не сваритесь, навпаки – завжди знаходите компроміси. Але де серед тих всіх бажань Ваші? Чого Ви направді хочете? Час задуматися про втому та спустошення, які Ви відчуваєте. Вам потрібно знайти те, що наповнює насамперед Вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Чашка кави": як ви насправді ставитеся до людей

Картинка 5. Ви чесні та справедливі. Усім приємно мати з вами справу, вести перемовини та домовлятися. Ви завжди кажете людям те, що думаєте, проте інколи ви можете образити людину. До того, як напряму говорити все, що спало на думку, замисліться, наскільки вам важлива людина, з якою ви розмовляєте, а також наскільки ваші слова доречні. Не варто переживати про свої комунікаційні навички та удавану грубість. Ви щирі та прямолінійні. Просто часом інколи не всі готові це оцінити та прийняти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці: оберіть ваш улюблений хліб і це розповість про ваші погляди на життя

Картинка 6. Кар'єра, амбіції та керівництво – ваше все! Ви віддані своїй справі та найщасливіші години для вас – це на роботі, де вас цінують, а сама справа приносить задоволення. Проте пам'ятайте, що інколи роботу та життя слід розмежовувати та відпочивати. Так, життя проходить навіть тоді, коли Ви у роботі, і це те, що насправді Вас хвилює, коли Ви відверті з собою. Відсутність балансу — це те, що постійно Вас тривожить, щойно Ви призупините свою інтенсивну залученість в роботу. Чи хочете Ви згадувати з часом лише це? Чи не бракуватиме Вам теплих зустрічей, мандрівок для себе, вечірок чи сімейних посиденьок? 

Дивіться відео зі знаменитим психологом про переосмислення цінностей — чи завжди ми надаємо значення потрібним речам:

Новини по темі