Психологічний тест по картинці "Що про вас говорить поза під час сну?"

Психологічний тест по картинці: що про ваш характер говорить ваша поза сну

Оберіть картинку, яка відповідає тому, як ви найчастіше спите та читайте результат.

Поділитися:

Поза 1. Скоріш за все, за весь день у вас накопичується втома, часті головні болі ближче до вечора. Можливо ви багато фізично працюєте, саме тому тіло потребує розслаблення. Ви відповідальні, активні та завжди доводите справи до кінця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: що про вас говорить те, як ви тримаєте телефон

Поза 2. Ви дуже емоційна людина, яка бурхливо реагує як на позитивні, так і на негативні події. Ваша поза скута, адже ви часто відчуваєте напругу та не даєте своїм м'язам розслабитися. Можна попросити, аби перед сном вам зробили масаж або спробувати медитувати для того, аби заспокоїтись. Тоді й сон буде приємніший, і тіло вільніше. 

Поза 3. Легкість та безтурботність — це про вас. Ви рідко напружуєтесь, пускаєте життя на самоплив і вам так зручно. Швидше за все, ви або не бачите сни, або, якщо бачите, якісь позитивні, візуалізуєте свої мрії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці про душевний стан: що Вас насправді тривожить

Поза 4. Така незвичайна поза свідчить про ваші творчі здібності. Навіть якщо ви працюєте на звичайній офісній роботі, ви можете спробувати себе в чомусь незвичайному (малюванні, наприклад) і у вас точно все вийде. Іноді вам можуть снитись абстрактні сни, звідки ви можете черпати натхнення для нових задумів.

Дивіться сюжет з цікавими фактами про сон:

Новини по темі