Ранкові ведучі Руслан Сенічкін та Марина Леончук здивували вечірніми образами

Ранкові ведучі Руслан Сенічкін та Марина Леончук здивували вечірніми образами

Ведучі "1+1" з командою журналу "Beauty Club" влаштували сюрприз.

Поділитися:

Свої ранкові світлі образи зірки Сніданку з 1+1 змінили на розкішні вечірні, і навіть, сама fashion-фотосесія відбувалася вночі!

Марина та Руслан на сторінках глянцю з'явилися в казковому дуеті під символічною назвою "Янголи та Демони" і, власне, говорили в інтерв'ю про вічну боротьбу добра та зла, світла і темряви, а також про секрети роботи в кадрі та за кадром, як проводять зірки свої ранки та вечори, зокрема, у вихідні. Марина змінила три образи – червона атласна сукня у підлогу, мереживне чорно-біле вбрання та вишнева сукня від українських дизайнерів.

Руслан був в захопленні від колеги, і не втримався від емоційних коментарів: "Ніколи раніше не бачив Марину такою. Це мене вразило. Неймовірно цікаво було спостерігати за процесом перевтілення та знайомитись з "новою" Леончук. Ех, Марино, ходила б ти так на ефіри частіше!"


Марина зізналась, що приміряти несподіваний образ їй було не складно "На зйомках я себе почувала…жінкою, причому не мамою, не дівчинкою, не дружиною, а просто сильною яскравою жінкою, яка може бути і такою !".

На які експерименти із зовнішністю  готові у майбутньому, зірки, вони відповіли так.

"На дуже кардинальні експерименти не піду. Але якщо це робиться з тонким розумінням справи, за допомогою спеціальних засобів, скажімо укладки, одягу і мейк-ап – то ок. Напевно, радикально не зміню зачіску. Я починала з довгого волосся, але моїй улюбленій короткій зачісці вже 5 років. Вона може тільки дещо змінюватися. У мене чудовий перукар! Я переконана, що хороша стрижка, хороша укладка - це 50% жіночої краси і 100% гарного настрою".

В свою чергу для Руслана Сенічкіна зовнішній вигляд і є його стилем. Зірка запевняє, що якщо і буде якось змінювати власний стиль, то лише збільшивши бороду.

"Бороді вже 15 років, і голитися я не збираюся. По-перше, мені так комфортно, по-друге, я просто не можу без неї жити. І я сам за нею доглядаю. У мене вдома є спеціальна машинка – все зручно та комфортно".

Журнал "Beauty Club" — це професійне видання як для фахівців індустрії моди та краси, так і для клієнтів перукарень та салонів краси. У ньому публікуються матеріали, які відображають останні напрямки у розвитку моди зачісок, макіяжу та стилю в цілому