Редакція ТСН презентувала бійцю АТО грант на навчання

Редакція ТСН презентувала бійцю АТО грант на навчання

Із хлопцем кореспонденти ТСН познайомились в Пєсках у вересні минулого року

Поділитися:

На честь Дня захисника України редакція Телевізійної Служби Новин телеканалу 1+1 привітала бійця полку Дніпро-1 Володимира Шередегу та презентувала йому грант на навчання у Вищій школі Media&Production.

Із хлопцем кореспонденти ТСН познайомились в Пєсках у вересні минулого року. Під час знайомства він розповів, що мріє стати тележурналістом, коли повернеться додому.

Тож кореспонденти підготували хлопцю сюрприз та запросили до головного офісу 1+1 медіа, де й вручили сертифікат на навчання за спеціальністю "Журналістика телевізійних новин" у Вищій школі Media&Production.

"Я вже понад рік знайомий з багатьма кореспондентами ТСН, адже регулярно бачився з ними на передовій. Я спостерігав за тим, як віддано та професійно вони працюють, і зрозумів, що мені теж цікаво займатися журналістикою. Тому грант на навчання – це дійсно неймовірний подарунок для мене", - розповів Володимир Шередега.

Кореспондент ТСН Олександр Моторний додав: "Я пам'ятаю день нашого знайомства з Володею – це було на самісінькій передовій, до позицій ворога – метрів 200. Ми встигли недовго поговорити, а потім почався обстріл. Ми сховалися у бліндажі, і хлопці почали співати гімн. Володя був найголоснішим!".

"Після демобілізації багато хто з хлопців не може знайти себе, адже їм буває доволі важко повернутись до звичайного життя. А Вова молодий, талановитий, активний хлопець, який має бажання рости і розвиватись, має мету. Тому ми вирішили допомогти йому у здійсненні мрії", - розказав Моторний.

Вища школа Media&Production – це освітній проект 1+1 медіа, заснований у 2013 році. Школа пропонує студентам навчання за різними напрямками у сфері медіа, серед яких журналістика, операторська майстерність, продюсування та інші.