Режисер "Голосу країни" Олег Боднарчук розповів про найулюбленіший номер на шоу

Режисер "Голосу країни" Олег Боднарчук розповів про найулюбленіший номер на шоу

Один із творців співочого шоу зізнався, який номер учасника готував найбільш ретельно

Поділитися:

Після завершення "Голосу країни. Перезавантження" креативний продюсер співочого шоу Олег Боднарчук завітав до Тоchka.net, де відповів на питання прихильників шоу. Зокрема, глядачів цікавило, кого один із творців проекту вважав своїм фаворитом. Олег запевнив, що не виокремлював жодного з виконавців. Як виявилося, таку звичку режисер сформував за тривалий час роботи над різноманітними телешоу.

"У мене вже є така навичка – не прив'язуватися до учасників, адже потім дуже боляче з ними розлучатися. Це такий процес із наслідками для морального стану, - зізнався Боднарчук. - Фаворитів, як таких, у мене не було, мені було просто цікаво, хто більше  сподобається нашій країні, мені було цікаво вивчати смак і духовні потреби наших людей  - хто їм до вподоби, на кого вони звернули увагу. Цікаво спостерігати, як Ані Лорак виконає обіцянку й зніме кліпи для Владислава й Нікіти. Цікаво, що з цього вийде, чи буде це початком їхнього великого шляху. Також хотілося б, щоб поза увагою не лишився срібний призер проекту – Марлен. Можливо, ми з каналом щось вигадаємо, адже він дуже перспективний хлопець".

До речі, номер, який кримчанин Карімов присвятив своєму народу, Олег вважає своїм найулюбленішим на проекті.

"Я розумів, що переді мною велика відповідальність, адже у людини виникло бажання сповідатися глядачам, поговорити з людьми, яким зараз не так легко – у цьому не можна було сфальшивити ні на секунду, ні на хвилину. Тому цей номер я розглядав під мікроскопом, щоб кожна емоція відповідала посилу артиста, щоби цю задачу було виконано. Мені здається, що за мірою зворушливості, за мірою впливу на глядача це був найбільш точний номер", - зізнався Олег.