Родичі скандального Мельника зізналися, що він може бути в США

Родичі скандального Мельника зізналися, що він може бути в США

Журналісти ТСН на 1+1 натрапили на сліди скандального ректора Мельника. Джерела у Сполучених Штатах підтверджують, що втікач зараз справді може перебувати там.

Поділитися:

Журналісти ТСН на 1+1 натрапили на сліди скандального ректора Мельника. Джерела у Сполучених Штатах підтверджують, що втікач зараз справді може перебувати там. Про це розповіли родичі колишнього ректора Податкової академії, що втік з-під варти після арешту за хабарництво.

Сюжет з випуску ТСН о 19.30 від 27 вересня, в якому показують елітний будинок на пагорбах Каліфорнії, де швидше за все переховується Петро Мельник можна переглянути тут.

Мельник цілком може переховуватися в штаті Каліфорнія в місті Сан-Дієго. Саме тут в елітному районі міста мешкає його донька від першого шлюбу Олена Мельник разом із чоловіком – французом Ватео Бантоном. Подружжя зараз займається реконструкцією свого дому. Однак і живуть у ньому. Про це журналістам ТСН розповів один із працівників, які займаються ремонтом. За словами чоловіка, "господар вдома". Коли французький зять Мельника побачив телекамеру, то не зрадів їй, втім з кореспондентом ТСН все ж поспілкувався. Ватео стверджує, що не знає нічого про те, що його тесть в США. Однак на запитання журналістів, чи він бачив Петра Мельника в Сан-Дієго француз відповів: "Так. Я бачив його тут. Він батько моєї дружини. Знаєте, я не хочу, щоб в мене були неприємності. Ви з новин? Вибачте", - сказав зять Мельника і зачинив двері перед журналістами.

Як повідомлялося раніше, екс-ректор Петро Мельник, якого в Україні спіймали на хабарі, знайшовся в Каліфорнії. МВС України побоюється, що він може попросити притулку в США.