Українська Роксолана святкує свій день народження

Актриса Ольга Сумська відзначає своє 50-річчя.

Поділитися:

Виконавиця головної ролі в українському серіалі «Роксолана» Ольга Сумська сьогодні, 22 серпня, відзначає свій ювілей. Відома актриса зіграла близько 75 ролей в театрі й кіно.

У серіалі Ольга Сумська зіграла роль простої української дівчини Насті Лісовської, більш відомої, як Роксолана. Вона стала улюбленою дружиною турецького султана та володаркою Османської імперії.

Внутрішньо я не змінилася. Я залишаюся тим дівчиськом, яким я колись дебютувала в 16 років, – каже іменинниця.

За словами Ольги Сумської, свій день народження, як і належіть актрисі, вона святкуватиме на сцені. Українка гратиме у власному бенефісі за п’єсами Чехова.

Сьогодні я розумію, що треба берегти кожну секунду. Я мрію про нові ролі, про нові звершення. Я вважаю, що в мене ще все попереду, – каже Ольга Сумська.

За словами актриси, гарну форму їй допомагає підтримувати постійна робота над собою. Переконатися в цьому можна зі спільного фото Ольги Сумської з донькою:

Ольга Сумська зізналася, що інколи сідає на гречану дієту, голодування та займається спортом.

Сьогодні українській актрисі пропонують багато ролей. Нагадаємо, що нещодавно вона зіграла дружину Володимира Горянського у серіалі «"Найкращий" тиждень мого життя», який скоро вийде на 1+1.