Розбитий "Феррарі" Мілевського продовжив низку його проблем - "ТСН. Особливе"

Розбитий "Феррарі" Мілевського продовжив низку його проблем - "ТСН. Особливе"

Червоний "Феррарі" Мілевський купив замість сірого "Мазератті", який згорів 2 роки тому.

Поділитися:

Футболіст Артем Мілевський розбив свій червоний "Фераррі". Спорткар вартістю у півмільйона доларів розбитий ущент.

За інформацією турецьких журналістів, український футболіст не впорався з керуванням і на високій швидкості врізався у відбійник, повідомляє "ТСН. Особливе".

За даними турецьких ЗМІ, Мілевський поспішав з аеропорту на тренування. Їхав на великій швидкості і не впорався з керуванням.

За кілька хвилин на місце дорожньо-транспортної пригоди прибув евакуатор. Розбиту вщент машину обережно завантажили на підйомник.

Відео зняли турецькі журналісти – у машини Артема вщент розбитий моторний відсік. Капот відірвався, а колеса вивернуті.

Цей "Феррарі" Мілевский купив замість сірого "Мазератті". З ним йому теж не щастило. Він кілька разів потрапляв в аварії. Найсерйозніша трапилась 2010-го, коли Артем не розминувся із БМВ.

А рівно 2 роки тому, 11 листопада 2011-го - відремонтований "Мазератті" загорівся біля київського будинку, де жив Мілевський.

Тоді експертиза встановила – у моторному відсіку італійського супер-кара відбулось коротке замикання. Автівку Мілевський розпродав по-запчастинах і вже за місяць хизувався червоним "Феррарі".

У турецьких ЗМІ з посиланням на офіційну заяву поліції вже написали: Мілевський був нетверезим. У його крові виявили 1,3 проміле алкоголю.

Київська подруга Артема - телеведуча Валерія Крук, відома як Кульбаба - цій інформації не вірить. Стверджує: Артем у Туреччині спиртного не вживає.

"Підтримуємо зв'язок. Людина по два рази на день тренеруєтся, і абсолютно ніякого алкоголю - це я вам точно кажу", - запевняє Крук.

Радіє, що Артем не постраждав, і дружина найкращого друга Артема - Тетяна Алієва.

"Головне, що він живий. Залізо - то таке..." - коментує Алієва.