Руфер Мустанг офіційно змінив ім'я на Слава Україні

Руфер Мустанг офіційно змінив ім'я на Слава Україні

Про це Мустанг розказав у програмі "Хоробрі серця" на каналі 1+1

Поділитися:

Руфер Мустанг, який розфарбував у жовто-блакитні кольори зірку на висотці в Москві, змінив ім'я. Тепер його звуть Слава Україні. Своє нове ім'я він зафіксував у паспорті.

Про це Мустанг розповів в ефірі проекту "Хоробрі серця" на каналі 1+1.

"А по батькові залишив, звичайно", - сказав Мустанг. Правда, називати його не став, пояснивши, що "це секрет".

Новий випуск "Хоробрих сердець" був присвячений українцям, які борються із загарбниками без зброї.

Так, руфер Мустанг зізнався, що ідея пофарбувати зірку в Москві виникла спонтанно. Початковий план був у тому, щоб просто прикріпити прапор України. Ще одна цікава подробиця - перед підйомом на висотку Мустанга затримала російська поліція.

"Була ідея сфотографуватися з прапором. Я не знав, де це зробити, і хотів потрапити на інший об'єкт. Мене зловили. Відвозять у відділення, і там потрібно дати свій паспорт. У мене паспорт український... І я їм дав замість паспорта 500 рублів", - розповів руфер.

Також героєм випуску став художник Сергій Захаров, якого називають "донецьким Бенксі". Саме він малював жорсткі карикатури на Гіркіна та інших терористів і розвішував малюнки в людних місцях Донецька. Сергій розповів, як провів у полоні у терористів півтора місяця, і піддавався жорстоким тортурам.

А ще в студію "Хоробрих сердець" прийшов лідер кримських татар Мустафа Джемілєв. За його словами, зараз на сході України захищають країну близько 500 татар. А на півострові висловлюватися за Україну стає все більш небезпечно.

"У Криму зараз тоталітарний режим. Люди зникають. Потім їх знаходять мертвими. У маленькому Бахчисараї близько 200 донощиків", - сказав Джемілєв.

Нагадаємо, команда "Хоробрих сердець" і компанія "1+1 Media" прагнуть полегшити службу українським військовим. За допомогою проекту розпочато збір коштів на реанімобілі. На сайті http://horobri.1plus1.ua/ можна зробити благодійний внесок або взяти участь в аукціоні, лоти для якого надали відомі українці.

Ведучий проекту "Хоробрі серця" – відомий актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв.

"Хоробрі серця" дивіться на каналі 1+1 щонеділі. Початок о 21:30.