Руслан Сенічкін порадив, що приготувати на Новий Рік та Різдво

Руслан Сенічкін порадив, що приготувати на Новий Рік та Різдво

Народний кулінар поділився рецептами улюблених святкових страв

Поділитися:

Під час презентації своєї кулінарної книги "Сніданки" Руслан Сенічкін ділився із прихильниками кулінарними вподобаннями, зокрема радив, що приготувати на зимові свята. На прохання гостей зірковий кухар запропонував по одній страві до Новорічного та Різдвяного столу.

Так, 31 грудня Руслан, як і більшість українців, не уявляє без головного святкового салату.

 "Я не буду оригінальним і пораджу приготувати олів'є, але – увага – із нетривіальних інгредієнтів. Спробуйте замість ковбаси покласти ніжну відварну телятину, поріжте середніми кубиками морковку, картопельку, зелену або ріпчасту цибульку, висипте горошок, а замість майонезу додайте нежирну сметану із гірчицею. Завдяки цьому салат буде не лише смачним, а й корисним. Я за таким рецептом готував під час зйомок своєї кулінарної рубрики. Колеги не приховували захвату", - згадав Руслан Сенічкін.

Із не меншим задоволенням члени знімальної групи після зйомок куштували фірмові мафени від Сенічкіна. Саме ними улюбленець глядачок радить частувати найрідніших на сімейне свято – Різдво.

"Мафени із сиром брі й виноградом. Неймовірний рецепт! З одного боку вони солодкі, за рахунок винограду, і солоні, за рахунок специфічного, трохи підсоленого сиру брі. Це дуже універсальна страва. Їх можна їсти на сніданок з чаєм і можна поєднувати з м'ясними стравами й салатами. Обов'язково приготуйте. Будете приємно враженими!" - запевнив Сенічкін.

Нагадуємо, Руслан Сенічкін випустив дебютну кулінарну книгу "Сніданки". Придбати збірку рецептів улюбленого телекулінара можна на сайті: http://snidanok.1plus1.ua/

Як Руслан допоміг бійцям АТО здійснити зворушливу мрію, читайте тут.