Руслан Сенічкін розповів, коли вийде його кулінарна книга

Руслан Сенічкін розповів, коли вийде його кулінарна книга

У цій книзі буде 80 страв із сезонних продуктів.  

Поділитися:

Днями усі кухарі світу відзначали своє професійне свято. З цієї нагоди до студії "Сніданку з "1+1"  завітав Руслан Сенічкін, але цього разу не як ведучий, а у як гість. Адже за останні два з половиною роки уся країна полюбила Руслана ще й як народного кулінара.

"Коли я взяв пательню в руки вперше, зробив пасочку із піску. Це по-перше. По-друге, точно знаю, що в дитинстві ліпив вареники з мамою", - пожартував Руслан, згадуючи свій кулінарний досвід.          

Коли він почав вести кулінарну рубрику у "Сніданку з "1+1", навіть не уявляв, що це переросте у такий масштабний проект.   

"Колеги запропонували такий проект, я намагався відкараскатися. Сказав: "Друзі, то не моє. Має будь хто бути ведучим цієї рубрики, але не я. Тому що я не професіонал, я не кулінар, у мене не має певної кулінарної історії. Але подумав: "А чому б і ні, коли я хочу навчитися готувати?" Коли в тебе є бажання, певний авантюризм внутрішній, тоді є і поштовх робити це", - згадує ведучий.

Звісно, що на початку не все виходило:  

"Бувало, щось пересолив і розумієш, що це має бути смачно, але солі дуже багато. А мені ж треба зробити обличчя добрим, приємним, щасливим".

На екрані ми бачимо 5-ти хвилинну рубрику, але насправді процес триває дві – дві з половиною години. Команда проекту зберігає усю рецептуру, досягає результату самостійно.

"У нас нема дублерів, інших кухарів. Якщо пиріг має запікатися 50 хвилин, він буде запікатися 50 хвилин, а ми будемо чекати, перевіряти, запікся чи ні".

Свій досвід Руслан переймає у відомих блогерів і кулінарів. А нещодавно у Львові презентував обкладинку своєї книги, яку ми скоро зможемо почитати.

"Ми були унікальні на Форумі видавців, бо всі літератори приїхали з книжками, а ми презентували тільки обкладинку. Ми запропонували львів'янами, щоби вони разом з нами писали цю книгу. І вони пропонували ідеї, секрети, рецепти. За деякими ми вже готували. Там всі ті рецепти, якими можна поласувати і похизуватися. За 2,5 роки ми приготували 500 страв. У цій книзі буде 80 страв із сезонних продуктів.  Це страви, якими ми можемо пишатися, які ми куштували, і знаємо, що це смачно!"

Книга з'явиться у продажу вже незабаром!

А якщо вам цікаво, що відбувається в особистому житті нашого харизматичного ведучого, шукайте новий номер "Viva!" з Русланом Сенічкіним на обкладинці. Ведучий зізнається: так відверто з журналістами він ще ніколи не говорив.