Руслан Сенічкін розповів про різницю між чоловіками-кулінарами та жінками-кулінарами

Руслан Сенічкін розповів про різницю між чоловіками-кулінарами та жінками-кулінарами

Народний кулінар продовжує дивувати прихильників рецептами корисних і простих у приготуванні страв

Поділитися:

Ведучий "Сніданку з "1+1", народний кулінар Руслан Сенічкін продовжує дивувати прихильників рецептами корисних і простих у приготуванні страв. Так, нещодавно на сайті http://snidanok.1plus1.ua/ стартувало попереднє замовлення першої книги  Руслана "Сніданки", у якій зірковий кухар учить готувати смачно й із душею. 

Цікаво, що Сенічкін із тих, хто вважає: жінці зовсім не обов'язково стояти біля плити. Про роль прекрасної статі на кухні,  кулінарів-чоловіків і рецепт найкращого сніданку в ліжко Сенічкін розповів у інтерв'ю hochu.ua.

"Чоловіки більш педантичні в цьому питанні. Вони готують старанно, неодмінно на столі є рецепт, і вони багато разів туди зазирають. До речі, завдяки цим рисам і особливій зосередженості під час готування зараз і стали відомі чоловіки-кулінари. Я знаю чимало досвідчених домогосподарок, які чудово готують, і мені вчитися і вчитися у них!"

Нагадаємо, презентація книги Сенічкіна "Сніданки" відбудеться у четвер, 18 грудня у Мистецькому Арсеналі. Замовити ж заздалегідь у мережі видання можна просто зараз: http://snidanok.1plus1.ua/

"Неважливо, вміє людина готувати чи ні. Головне, що вона схильна до цього, А це дуже хороша риса саме в українців: хочемо нагодувати, щоб гість, рідна, близька людина обов'язково була ситою. А сита людина - мирна людина", - переконаний Руслан.