Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч: хто кращий Смурф?

Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч: хто кращий Смурф?

У понеділок 10 червня у "Сніданку з 1+1" стартував неймовірний Смурфастичний конкурс. Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч на 5 днів стануть конкурентами і змагатимуться за звання кращого Смурфика.

Поділитися:

У понеділок 10 червня у "Сніданку з 1+1" стартував неймовірний Смурфастичний конкурс. Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч на 5 днів стануть конкурентами і змагатимуться за звання кращого Смурфика. Переможця визначать глядачі 1+1 шляхом голосування на сторінці "Сніданку".

Конкурс присвячений прем'єрі фільму "Смурфики-2", яка відбудеться 1 серпня 2013 року. Маленькі, але дуже відважні герої давно припали до душі глядачам усього світу. Історія синіх чоловічків почалася в 1958 році, коли світ побачив комікси Пейо. Вони швидко отримали нове життя на великому екрані. Сьогодні у сміливих героїв, готових пожертвувати собою заради порятунку друга, мільйони шанувальників у різних країнах - від малого до великого.

До прем'єри фільму "Смурфики-2" студії Columbia Pictures і Sony Pictures Animation організовують неймовірний проект "Смурфійский посол". Численні посланці з різних країн зберуться разом, аби представити своїх Смурфо-фанів і таким чином масштабно відсвяткувати день народження Пейо. Селебрітіз, відомі журналісти, телеведучі, кінокритики і переможці різноманітних конкурсів одягнуться Смурфиками і зустрінуться в Брюсселі, де донька Пейо - Веронік Каліфор - урочисто нарече їх Смурфійськими Посланцями. Розважальна церемонія проїде з Брюсселя до Парижа - місця дії фільму "Смурфики-2".

Українські глядачі мають унікальну можливість обрати свого Смурф-представника, віддавши голос за Руслана Сенічкіна чи Анатолія Анатоліча. Конкурс триватиме до 14 червня включно. Щоб проголосувати за улюбленого ведучого, необхідно зайти на сторінку "Сніданку з 1+1" у Facebook і поставити "like" під смурфічною світлиною Руслана або Анатоліча.

Результати голосування будуть оголошені в понеділок 17 червня у прямому ефірі "Сніданку з 1+1".