Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч улаштували свято в "Охматдиті"

Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч улаштували свято в "Охматдиті"

У вівторок, 22 жовтня, ведучі "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч особисто відвезли силу-силенну нових іграшок діточкам в "Охматдит".

Поділитися:

У вівторок, 22 жовтня, ведучі "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч особисто відвезли силу-силенну нових іграшок діточкам в "Охматдит". Іграшки були зібрані друзями, колегами та шанувальниками хлопців у рамках доброчинної акції на честь їхнього подвійного Дня народження.

Руслан Сенічкін у строкатому костюмі клоуна та Анатоліч - телепузик улаштували дітлахам незабутнє веселе свято. У великій актовій залі, де зібралися маленькі пацієнти разом з батьками, сніданківці жартували та кумедно дарували іграшки відповідно до вподобань малят. Так, музиканти - початківці отримали іграшкові гітари, піаніно та інші мелодійні забавки. Хлопчаки були в захваті від конструкторів, наборів для будування замків, автомобілів, настільних ігор. А дівчата отримали ляльок, пазли, набори для малювання і творчості. Як немовлята, так і підлітки були надзвичайно раді гостям. А Руслан Сенічкін так вжився в образ клоуна, що навіть показав кілька фокусів з іграшками.

На жаль, через процедури не всі діти змогли самостійно прийти та отримати подарунки. Тому після загальної зустрічі ведучі пішли в гості до малят у палати.

Руслан та Анатоліч обіцяють і надалі навідуватися і дбати про діточок з Охматдиту. "Я повністю за те, щоби влаштовувати такі зустрічі частіше. Тепер ми з Русланом плануємо поїздку в день Святого Миколая. Подарунки дітям завжди приємні. Згадуючи себе дитиною, я розумію, скільки щастя вони тоді дарували. Позитивні емоції змінюють людину, її фізіологічний стан. Це доведено вченими. Але дітям не поясниш, як це – мислити позитивно. Тому завдання дорослих – створити такі умови, щоб кожен день такої особливої дитини був сповнений радості", - зауважує Анатоліч.

"Відвідини "Охматдиту" в мене, фізично здорового чоловіка, викликають складні, суперечливі емоції. Мені непросто було добирати слова, але, мабуть, костюм клоуна допоміг. Викликати усмішку в таких дітей важко. Тому, коли я бачу, що на мої витівки й жарти малеча реагує з цікавістю, діти вступають у діалог, я щасливий. Один хлопчик, семирічний Артем, пообіцяв обов'язково скласти подарований йому будиночок та показати мені результати. Він навіть записав адресу моєї електронної скриньки, аби надіслати фотозвіт. Я буду чекати", - розповідає Руслан.