Руслан Сенічкін та Людмила Барбір пригостили малечу смаколиками у центральному парку Чернівців

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір пригостили малечу смаколиками у центральному парку Чернівців

Ведучі Сніданку з 1+1, провели кілька насичених днів у гостях у глядачів міста Чернівці.

Поділитися:

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, телепара ведучих Сніданку з 1+1, провели кілька насичених днів у гостях у глядачів міста Чернівці.

В перший день перебування в Чернівцях, 9 жовтня,  Руслан і Людмила вийшли в прямий  ефір "Сніданку з 1+1" з  балкону Чернівецького університету імені Юрія Федьковича у компанії з Сергієм Осачуком консулом Австрії в Україні та студентами.

Потім телепара познайомилися з ректором закладу та зазирнули найстаровиннішу червону залу часів Австро-Угорської імперії.  Ведучі також встигли пройтися театральною площею та алеєю зірок.

У Чернівцях славлять відомих особистостей, і є алея із викарбуваними зірками-іменами, наприклад, такі як: Софія Ротару, Володимир Івасюк, Микола Мозговий, Назарій Яремчук та ін.

Другий день був ще насиченішим, адже Руслан Сенічкін та Людмила Барбір презентували у центральному парку імені Шевченка підручник "Сніданки для дітей" для місцевих родин з дітками. Незважаючи на холод, зібралися велика юрба. У програмі презентації клуб "Успішні пані Чернівців" презентували власну обробку української народної пісні "Зелене жито", спеціально написану для "Сніданку з 1+1". Також жіночий клуб вручив Руслану Сенічкіну та Людмилі Барбір на вишитому рушнику, ароматний український каравай. Чарівні пані заспівали разом з Людмилою Барбір легендарну українську пісню Володимира Івасюка "Червона рута", акапельно.

Телеведучі нагодували дітлахів ягідними сконами, подарували іграшки та навіть поєднали два закоханих серця. Прямісінько на сцені, парубок Вадим, зробив пропозицію руки та серця своїй дівчині Карині і подарував обручку та величезний оберемок червоних троянд. Сама пара з Києва і в той час перебувала на екскурсії у Чернівцях. Людмила Барбір так розчулилась, що заплакала і не могла стримати сліз від такої зворушливої події.

Також, народний кулінар Руслан Сенічкін дав автограф-сесію та поспілкувався у місцевому "Книжковому супермаркеті" (вул. Соборна, 1) з шанувальниками, підписав усі примірники підручника "Сніданки для дітей".

"Хочу подякувати всім чернівчанам, які з радістю прийшли, незважаючи на холодну погоду на нашу теплу зустріч. Це моя друга в житті подорож до Чернівців, і я обов'язково сюди ще повернуся. Це справді яскраве місто", - розповідає Руслан Сенічкін.

"Перебуваючи на своїй батьківщині, мені хочеться відмітити, що буковинці завжди вирізнялись своєю відкритістю та щирістю. Я нарешті познайомила Сенічкіна з Чернівцями! Ще зі шкільного віку я сюди з Вижничини їздила на олімпіади з різних предметів, приїжджала співати на місцевих фестивалях. Я рада, що ми приїхали сюди і привезли книжку здорового харчування.  Я, як мама, хочу сказати, що здоров'я  вашої дитини треба берегти з малечку, а воно на 80% складається із гарного харчування"- говорить Людмила Барбір.

До речі, Руслан Сенічкін, поповнив свою колекцію рецептів, він взяв кулінарний майстер –клас у відомого чернівецького бренд-шефа Валентина Скурта, який працює у ресторані "Versal"  готельного

комплексу "Георг парк". Разом з шефом вони приготували м'ясо по-французьки з виключно українських сезонних продуктів. Подробиці секретів місцевої кухні можна буде побачити незабаром в ефірі "Сніданку з 1+1".

Нагадаємо, що у 2014 році  світ побачила дебютна кулінарна книжка Руслана Сенічкіна про органічну кулінарію  "Сніданки: Зима. Весна. Літо. Осінь". У 2015 році вийшла друга книжка, "Сніданки для дітей", створена  у співавторстві Руслана Сенічкіна та дієтолога Галини Незговорової.  Кожна родина знайде в ній нові цікаві рецепти і для малят від 6 місяців, і для  гурманів старшого шкільного віку. 

На початку вересня Руслан Сенічкін презентував цю книжку у  Львові, а у жовтні – у Чернівцях.

У 2015 році також вийде третє, оновлене, видання книжки народного телекулінара "Сніданки: Зима. Весна. Літо. Плюс 7 нових рецептів".