Руслан Сенічкін вже місяць завзято худне

Руслан Сенічкін вже місяць завзято худне

Ведучий "Сніданку з 1+1" зізнався, що раніше ледь вставав з ліжка, а тепер з легкістю віджимається та качає прес.

Поділитися:

Рівно місяць триває дуель зі схуднення між ведучим "Сніданку з 1+1" Русланом Сенічкіним та ведучим "Нашого радіо" Сергієм Галібіним. Хлопці вже випробували найекзотичніші методи – від чарівного сну, до релаксу у ванні з водоростями. Але основа – це спорт.

Руслан Сенічкін та його персональний тренер Павло Богарад відзвітували: за місяць ведучий схуд на 5 кг і тепер важить 103 кг.

Павло, ваш підопічний за місяць схуд на 5 кг. Але ж уся країна надивилася шоу про схуднення і впевнена, що на 5 кг можна і за тиждень схуднути. А як вам цей результат?

Авжеж, можна мінус 5 кг і за тиждень. Та ми розуміємо, що люди, котрі худнуть зі 170 кг, втрачають вагу набагато швидше, ніж ті, хто важить 100 кг. Тобто все відносно. Плюс, важливо, як худнути. За будь-яку ціну? Чи худнути так, аби залишитися здоровим і повним сил?

Подивіться, Руслан такий красивий! Невже йому справді потрібно худнути?!

П.: Руслане, тобі потрібно худнути?

Р.: Так, потрібно. Я вже стара хвора людина  - раніше я це часто говорив (сміється). Паша заборонив мені так казати! Тому що все, як кажуть, в розквіті: ще не 45, а поки що 33. І все життя попереду, і хочеться дожити його яскраво.

Хочеться прокидатися із задоволенням, а не кряхтіти. Два рази вставати з дивана, бо не можеш піднятися, – це ж просто жах якийсь!

А зараз я можу віджиматися від підлоги разів 20 – Паша змушує. Віджимаюсь?

П.: Так.

Р.: Прес – 30 разів і т. д. Тобто силові навантаження постійно збільшуються, і я розумію, що можливості мого тіла безмежні. Йдемо на підвищення!

Яка мета?

Р.: Відчути себе в гармонії. Я прекрасно розумію: є зайве. Звичайно, деяким людям це навпаки додає шарму. Той самий Галібін. Я йому кажу: "Галібін, ти виступаєш на масових заходах, корпоративах, концертах… У тебе образ такого смішарика!" Галібін – це такий чоловік добрий, офігенний, класний, з яким хочеться випити кружку пива і потеревенити про життя. Це Галібін! Це образ.

Однак людина має про своє здоров'я думати. Сергій прекрасно розуміє, що йому якісь речі складно даються, починаючи від прогулянок на вулиці.

Зайва вага – це в будь-якому випадку нездоров'я. Так і я по собі відчуваю. Щоб я чогось більше міг робити у житті, був витривалішим, мені потрібно прибрати жир і наростити м'язову масу.

А в кілограмах скільки хочете важити?

Якщо я не помиляюся, при зрості 182-183 см, як у мене, важити 83 кг – нормально.  Але до цього ще потрібно йти. Якщо буде 90 у найближчі 3 місяці… А буде 90?

П.: Буде! Насправді, нормальна вага для Руслана – 90 кг, тому що у нього широка кістка. Є такий індекс Соловйова, співвідношення ваги тіла та товщини кісток. Якщо він важитиме 80 кг, буде дуже худеньким. Тому його вага – 90 кг.

Розкажіть, яке у вас було тренування перед зважуванням у прямому ефірі?

П.: Функціональне. Присідали, віджималися, качали прес. Абсолютно різні вправи робили.

Руслане, а снідаєте як?

Паша мене контролює в цьому плані, щоб знати які навантаження мені давати. Тому у нас стосунки дуже чесні, це правда. Якщо я щось прошляпив, переїв, кажу: "Паша, сорі". Рано можу з'їсти грамів 200 йогурту. А решта – вода, вода, вода…

Рано я не їм практично ніколи. Останні 5 років я веду такий спосіб життя, що не їм до обіду – у мене немає такого бажання через стрес в ефірі. Ну, просто не хочеться, і все. Я п'ю зелений чай або багато води. Це неправильно. Тому потрібно виправляти.

Паша мене примушує їсти рано вранці. Їсти ще слід в обід, а ввечері краще ні. Такий графік потрібен, аби організм поповнювався корисними речовинами і будівельними матеріалами, якщо дуже великі навантаження.

А вдень можу їсти, наприклад, вівсяну чи гречану кашу, варену рибу і салат.  

Нагадаємо, вага Руслана Сенічкіна на початок змагання складала 108 кг, а тепер – 103 кг. Ведучий помітно зменшився в об'ємах.

Усі контрольні зважування відбуваються у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" щоп'ятниці о 9:00. Свої тренування Руслан знімає на відео і чесно ділиться враженнями з усіма глядачами.