Руслана Писанка розказала, як познайомилася зі своїм чоловіком та показала заміський маєток

Руслана Писанка розказала про своє особисте життя

Як Руслана Писанка познайомилася зі своїм коханим чоловіком? Де закохані облаштували сімейне гніздечко та які плани на майбутнє — дізналася програма ЖВЛ.

Поділитися:

Актриса Руслана Писанка, через 10 років творчої паузи, повернулася на телевізійні екрани у якості ведучої денного шоу «Твій день». Програма ЖВЛ завітала у гості до Руслани Писанки та її чоловіка, щоб з'ясувати, як у них справи та подивитися, як живе актриса у заміському будинку. 

Як Руслана Писанка познайомилася з чоловіком

Руслана Писанка розказала журналістці Каті Король про знайомство зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим.

Познайомились вони у 2009 році, саме тоді, коли актриса та телеведуча опинилася без роботи. Руслана згадує, що то були важкі часи, коли вона взагалі не мала грошей та жила коштом батьків-пенсіонерів. Перебуваючи без роботи, актриса багато часу проводила на сайтах знайомств, спілкувалася з різними чоловіками, але всі вони виявлялися горе-залицяльниками. Руслана вже хотіла видаляти сторінку, як раптом їй написав ще один кавалер та запросив на чай. 

Руслана, це Ви? Я подумала — ще один ідіот і відповіла, що якщо з кожним залицяльником буду пити чай, то мені потрібно буде випити Чорне море. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати смачну запіканку з кабачків: рецепт «шарлотки» з кабачків від Руслани Писанки

Руслана відмовила кавалеру у чаюванні, але телефон залишила, а за два тижні, все ж таки погодилася зустрітися за чаюванням. На перше побачення Руслана Писанка запізнилася аж на 5 годин. 

Я вам скажу чесно, що я забула, що в мене побачення. А коли згадала, то треба було в порядок себе привести.

Але Ігор дочекався Руслану, бо дуже хотів побачити наживо. На першому побаченні пара пішла у Софію Київську, де Руслана спостерігала за Ігорем та зробила висновок — «Треба замутити». Замутили, а через рік і чотири місяці вирішили одружитися та зіграли весілля. Подію сильно не афішували, але Руслана впевнена, що:

Моя історія може стати прикладом для тих, хто ще вагається, чи може сумнівається у дорослому віці закручувати романи та розпочинати якісь стосунки. Подивіться, ми разом, дві людини які шукали половинку — знайшлися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спагеті з кабачків: Руслана Писанка приготувала кабачки з куркою та часниковою заправкою (рецепт)

руслана писанка и ее муж игорь исаков

Саме Ігор змінив звичайне буденне життя Руслани. Спочатку для актриси сімейне життя було незвичним, бо вона звикла бути сама. Зараз подружжя намагається все робити разом та проводити більше часу вдвох та підтримувати один одного. 

Дивіться відео сюжет з подробицями особистого життя Руслани Писанки:

Новини по темі