Руслана, Пономарьов і Скрипка знову стали тренерами "Голосу країни" на зйомках "1+1 удома"!

Руслана, Пономарьов і Скрипка знову стали тренерами "Голосу країни" на зйомках "1+1 удома"!

Учора зйомки мюзиклу "1+1 удома", який "Квартал 95" знімає для каналу 1+1, перетворилися на зйомки програми "Голос країни".

Поділитися:

Учора зйомки мюзиклу "1+1 удома", який "Квартал 95" знімає для каналу 1+1, перетворилися на зйомки програми "Голос країни". А все тому, що знімали епізод з екс-тренерами цього шоу: Русланою, Олегом Скрипкою та Олександром Пономарьовим. За сценарієм, вони, як і у вокальному шоу, почувши в перукарні, як співає Соня (головна героїня фільму), вирішили заманити її в "Голос країни". Чи зможуть вони це зробити, глядачі дізнаються тільки на Новий рік, коли мюзикл вийде в ефір каналу 1+1. А поки що можна точно сказати, що зйомки вдалися на славу і пройшли весело.

Заводіями на майданчику були Руслана та Олександр Пономарьов, які без упину жартували, як зі знімальною групою, так і одне з одним. На початку зйомок герої були в кадрі в накидках, причому різних кольорів: Пономарьов – у зеленій, Скрипка – у синій, Руслана - у жовтій. І от, коли Олександр вийшов у ній на знімальний майданчик, хтось із групи пожартував: "Вам дуже личить зелена накидка. Забирайте!". Олександр, не розгубившись, відповів: "Так! За півціни!

А от Руслана іронізувала сама з себе. Подивившись частину знятого матеріалу, жартома зауважила: "Мені мітли в кадрі бракує!" "Може, коси?" - пожартував з колеги Пономарьов

Олександрові зйомки в проекті сподобалися. "Дуже вражають декорації. Бачив таке тільки в Америці на студії Юніверсал біля Маямі. А в Україні такого ще не бачив, щоб ціле місто було збудоване, - прокоментував Олександр. - Молодці! І режисер хороший, дуже творчий і тямущий". Також Пономарьов зізнався, що готовий фільм обов'язково подивиться, але не факт, що на Новий рік. "Потім погуглю", - сказав Олександр.