Руслана проведе генеральну репетицію весілля в ефірі "Світського життя"

Руслана проведе генеральну репетицію весілля в ефірі "Світського життя"

В п'ятницю, 24 липня, о 21.00 на каналі 1+1 глядачі побачать телешоу з нагоди ювілею популярної програми "Світське життя з Катериною Осадчою".

Поділитися:

В п'ятницю, 24 липня, о 21.00 на каналі 1+1 глядачі побачать телешоу з нагоди ювілею популярної програми "Світське життя з Катериною Осадчою".

Редакція проекту вирішила не влаштовувати світського заходу, а відзняла студійне шоу за участі зіркових гостей - головних ньюсмейкерів проекту. Задля концерту та ток-шоу на березі Дніпра була зведена масштабна сцена, на якій і зустрічала зірок незмінна ведуча телепрограми Катерина Осадча.

Телеглядачі побачать улюблених українських артистів у нових несподіваних проявах: Руслана прилетить на сцену на тролеї через Дніпро, Вірка Сердючка з мамою припливуть на надувному банані, Ірина Білик урочисто припливе на справжній венеціанській гондолі, а Олександр Пономарьов примчить на Труханів острів на улюбленому байку.

Поки адреналін вируватиме після таких екстримальних пригод, Катерина Осадча з гостями пригадає найголовніші події, що фіксували оператори "Світського життя" протягом останніх 10 років: як зірки одружувалися, розлучалися, народжували дітей та збирали стадіони, скандалили, сварилися та мирилися.

Крім того, на телеглядачів чекає безліч сюрпризів: Потап покаже, як проводив уроки фізкультури в школі і змусить Катерину Осадчу та Настю Каменських сдавати йому нормативи. Руслана просто на сцені проведе генеральну репетицію весілля, Злата Огневич озвучить систему "Рада" та відповість на вигадливі запитання парламентської вікторини, а Олександр Пономарьов розповість всій країні, як він виховує свою дорослу доньку Женю. Ірина Білик згадає усіх своїх чоловіків, а Оля Полякова зізнається, як до неї залицявся... Сільвіо Берлусконі!

Найвідоміші артисти, незвичні образи, найпопулярніші хіти, найвідвертіші емоції, приголомшливі зізнання. І все це - на Дніпровських схилах, на тлі мальовничих київських краєвидів, від яких перехопить подих. Не пропустіть найяскравішу подію літа!

Грандіозне ювійлене шоу "Світське життя з Катериною Осадчою. 10 років" 24 липня, о 21.00, на 1+1. Генеральный партнер телетрансляції торгова марка Маренго.