Руслана зізналася, чому опинилася під прицілом снайпера

Руслана зізналася, чому опинилася під прицілом снайпера

Знаменитості розповіли про свої фобії

Поділитися:

На публіці зірки поводяться, наче супергерої, але поза концертними залами кожен із них має слабке місце. Журналістам "Зіркової хроніки" вдалося дізнатися, чого саме бояться знаменитості.

Однією з героїнь сюжету стала співачка Руслана Лижичко. Її життя, як і мільйонів інших українців назавжди змінили криваві події в центрі Києва. Кілька місяців вона прожила на барикадах, співала та підбадьорювала людей зі сцени і навіть залишалася ночувати в таборах Майдану.

Коли мирний протест перетворився на криваву бійню, зіркова активістка почала отримувати погрози.

"Це було попередження про можливий замах. Попередження з дуже серйозних джерел. І мій чоловік тоді сказав, що найближчим часом ми вдома жити не будемо", - згадала Руслана.

Тривалий час співачка перебувала у шоковому стані й, аби захистити себе, зробила офіційну заяву про погрозу. Натомість – дізналася, що стала мішенню.

"Мені сказали: "Подивись трохи вище. Бачиш снайпера? Бачиш, він тримає тебе на прицілі?" - переповіла слова невідомого ворога Руслана.

Лижичко зізналася, що тільки після тих подій погодилася на охорону. Раніше ж завжди відмовлялася ходити Майданом під чиїмось наглядом.

Більше про фобії знаменитостей дізнавайтеся у випуску "Зіркової хроніки":