Руслану на Майдані охороняють від замаху - "Світське життя"

Руслану на Майдані охороняють від замаху - "Світське життя"

Руслана у програмі "Світське життя" розказала про своє життя на барикадах. За два місяці Євромайдану вона навчилася спати з відкритими очима і мріє про час, коли зможе відпустити від себе охорону.

Поділитися:

Співачка Руслана у програмі "Світське життя" розказала про своє життя на барикадах. Вже більше 60 діб вона підтримує протестувальників на Майдані. Руслана зізналася: за цей час вона навчилася спати із відкритими очима і мріє про час, коли зможе відпустити від себе охорону.

"Як я сплю? В мене на Майдані є два маленьких куточка. Усі знають, що туди навіть не можна наступати, бо на тій підлозі спить Руслана, - розповіла лідерка Майдану. - Але я спала, де приходиться. Пам'ятаю, біля стели Незалежності встала трошки поспала, другий раз задрімала з відкритими очима. Це було на сцені, о третій чи четвертій ранку. Оце найбільший треш, цей час  важко пережити, тебе косить. А тут народ тримається і не випадає. Тому я казал собі: Руслано, ти мусиш енергетично тримати усіх і триматися сама".

Також Руслана розказала, як на Майдані її оберігають від можливих замахів.

"На Майдані були різні напади, різні ситуації, хлопці навіть пили чай перед тим, як дати його мені, щоб переконатися, що все гаразд", - зізналася вона.

За словами Руслани, вона ніколи не думала, що їй доведеться жити під охороною.

"Ніколи я не думала, що мені - простій людині - це загрожує. Я ж не йду в політику, я ж не балотуюсь, не маю ніяких планів щодо політичної кар'єри", - пояснила вона.

Під час протистоянь на вулиці Грушевського Руслана ослабіла настільки, що ледь не втрачала свідомість.

"Тоді палили ще шини на Грушевскього, цілу ніч я там провела. І там цього диму надихалася. Відчуття такі, що просто легені віднімаються. Мене хитало, я не знала, чи дійду до сцени, - розказала співачка. - Але тримає дуже сильно думка, коли ти розумієш, що люди не мають бачити, що Руслана впала. Одразу звідкілясь сили з'являються".

Нагадаємо, програму "Світське життя" онлайн дивіться на сайті 1+1.