Сафіна і Білик отримують визнання в любові. Сафіна сміється, Білик - плаче

Сафіна і Білик отримують визнання в любові. Сафіна сміється, Білик - плаче

Цієї неділі телеглядачі побачать другу програму "Битви хорів", де свої команди зберуть ще 4 зіркових наставника

Поділитися:

Цієї неділі телеглядачі побачать другу програму "Битви хорів", де свої команди зберуть ще 4 зіркових наставника: Алессандро Сафіна (дніпропетровський хор), Ірина Білик (севастопольський хор), Володимир Гришко (київський хор) і Наталія Гордієнко (харківський хор).

Алессандро Сафіна зізнався, що відразу погодився брати участь в "Битві хорів", так як цей проект знають у всьому світі, і бути його частиною, на думку тенора, дуже почесно.

"Я італієць, і музика для мене - це пристрасть, емоція. Щоб потрапити в мій хор, мало брати високі ноти, потрібно брати за душу. Мені б хотілося створити хор світового рівня", - поділився співак.

Алессандро пощастило - яскравих емоцій і пристрасті на його кастингах було предостатньо.

Одна з учасниць прямо під час відбору заявила Сафіна, що хоче від нього сина. Інші вокалістки намагалися підкорити тенора ресторанними шлягерами, романсами і навіть його власними піснями. Однак не завжди доречний репертуар і надмірна відвертість українських жінок зірку не збентежили - Сафіна весь час сміявся і навіть зізнався, що підкорений харизматичністю українських жінок.

"Тепер мені здається, що в Італії взагалі ніхто не вміє співати", - зробив висновок співак.

Ірина Білик зізналася, що прийшла на проект за емоціями: "Я хочу закохатися. У кожен голос, в кожну ноту. Мій хор повинен бути з душею". Співачка не залишилася розчарована: на кастингу вона багато обіймалася і цілувалася з учасниками, отримала визнання в любові і навіть розбила сімейну пару. Один з виступів настільки зворушило співачку, що вона не змогла стримати сліз.

На кастинг до Володимира Гришка приходили люди самих різних професій: міліціонери, лікарі, вчителі та продавці. Однак маестро заявив, що в його хорі гідні співати лише ті, хто розбирається в сольфеджіо та гармонії.

Наталія Гордієнко серед харків'ян шукала сучасних, амбітних, красивих вокалістів, готових напролом йти до своєї мрії. Словом, якою була вона сама зовсім недавно.

Чий хор вийшов самим вдалим - дивіться в неділю, о 20:15 на 1+1.