Сайт ТСН.ua змінив дизайн та отримав нові можливості

Сайт ТСН.ua змінив дизайн та отримав нові можливості

Сьогодні, 22 січня, лідер новин в українському інтернеті- сайт ТСН.ua - змінив свій дизайн та отримав нові можливості.

Поділитися:

Сьогодні, 22 січня, лідер новин в українському інтернеті - сайт ТСН.ua - змінив свій дизайн та отримав нові можливості.

Відтепер, світ стає ближчим до користувача завдяки іновативному та технологічному інтерфейсу ТСН.ua. Оновлений сайт також адаптований до усіх мобільних пристроїв.

"Новий дизайн сайту - це логічне продовження трансформації ТСН.ua, яка почалася більше року тому. У нас стало більше мультимедійного контенту, лонгрідів, відео, які мають виглядати гідно. Зараз ми точно можемо сказати, що новий сайт яскравий, адаптивний, функціональний і "вражаючий". Про решту буде судити наша аудиторія. Сподіваємося, їй новий ТСН.ua сподобається", - розповіла заступник директора з нових медіа Катерина Коберник.

ТСН.ua – це не лише головні новини цілодобово, це й онлайн-трансляції, ексклюзивні фото- та відеоматеріали зі всього світу, а також блоги та поради на будь-які теми. Все, що хвилює українців і те, чим вони живуть – на відстані одного кліку.

ТСН.ua – новинний сайт №1 в українському інтернеті. Щомісяця близько 3.5 мільйонів унікальних відвідувачів дізнаються новини саме з ТСН.ua. 40% з них роблять це з мобільних пристроїв.

ТСН.ua віддають перевагу у соціальних мережах Facebook, Twitter та ВКонтакті, та частіше ніж конкурентів дивляться в YouTube.

Дивись сюжет про зміни на ТСН.ua: