"Маленькі гіганти" назавжди покинула одна команда (ВІДЕО)

"Маленькі гіганти" назавжди покинула одна команда (ВІДЕО)

Сьогодні боротьбу за право залишитися на шоу "Маленькі гіганти" розпочали зіркові наставники проекту Надя Дорофеева, Володимир Горянський і Настя Каменських.

Поділитися:

На "1+1" відбулася грандіозна прем'єра національного талант-шоу "Маленькі гіганти".

Відтепер тиждень за тижнем ми прощатимемося з однією з шести команд. Сьогодні боротьбу за право залишитися на шоу "Маленькі гіганти" розпочали зіркові наставники проекту Надя Дорофєєва, Володимир Горянський і Настя Каменських.

Весь минулий тиждень діти перевершували самі себе, щоб сьогодні здивувати суддів і глядачів. У кожній з команд були представлені малюки з талантами в трьох категоріях: хореографія, вокал та оригінальний жанр. Їхні виступи оцінювали судді Наталя Могилевська, Юрій Горбунов та Олена Шоптенко, виставляючи за кожний із них бали. Помилка окремого учасника ставила під загрозу всю команду.

За результатами виступів на першому місці опинилася команда Насті Каменських з результатом 28,7 балів, їй трохи поступилася команда Надії Дорофєєвої  27,3, а найсуворішими судді були до команди Володимира Горянського – вона здобула 26,6 балів.

Але бій на цьому не завершився. Кожна з команд отримала можливість заробити по одному додатковому балу в кожній категорії.

Вокалісти з команд Насті Каменських, Наді Дорофеєвої та Володимира Горянського заспівали спільну пісню, танцівники вперше виконали один колективний танець, а представники оригінального жанру дивували ведучу Катерину Осадчу своїми дитячи відповідями на найрізноманітніші запитання.

Хореограф Олена Шоптенко визнала найкращою танцювальну пару з команди Наді Дорофєєвої - Дашу Вовк та Сергія Міссеру. Юрій Горбунов не встояв перед спритною та безпосередньою Євою Коцюбою із команди Горянського. Свій додатковий бал співачка Наталя Могилевська віддала Анні Мацюк. Тож чудовий вокал цієї маленької виконавиці перемістив команду Володимира на друге місце й дозволив лишитися на проекті.

Як "Маленькі гіганти" виборювали місця в проекті "1+1", дивіться у відео онлайн: